Lenovo Ideapad S340-14IWL, model ultraportabil cu Core i

Lenovo Ideapad S340-14IWL e un laptop disponibil în foarte multe configuraţii (în funcţie de procesor, capacitate memorie RAM, capacitate stocare, culoare etc). Având o greutate redusă de 1,5kg şi o baterie care ţine circa 9 ore acest laptop e considerat ca fiind un ultraportabil. Hardware-ul îl face optim pentru sarcini office şi multimedia.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop avansat ca tehnologie şi care e disponibil în foarte multe configuraţii.
În imaginea alăturată puteţi vedea modelul pe culoare Sand Pink, mai existând şi culoarea Abyss Blue (un albastru foarte închis).

Păreri pro şi contra

Modelul Lenovo Ideapad S340-14IWL e unul prezent cu mai multe tipuri de procesoare de la Intel, printre acestea numărându-se, i3 8145U, i5 8265U şi i7 8565U. Toate sunt nişte procesoare foarte puternice, dar cel mai bun raport performanţă/preţ îl are i5-ul… părerea mea.
Vine cu o sumedenie de porturi, printre care se numără 3 USB-uri, HDMI, card reader, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth. Alţi producători au renunţat la Ethernet (LAN) pentru a face laptopurile mai subţiri, dar nu e şi cazul lui Lenovo.
Ecranul chiar dacă e unul de 14 inci are rezoluţie FHD, iar unele modele au ecran IPS (un astfel de panel are unghiuri de vizualizare foarte bune).
În funcţie de varianta aleasă există şi modele cu tastatură iluminată, acest lucru fiind unul foarte apreciat pe partea de ergonomie. Un alt lucru care ţine de ergonomie e faptul că ecranul are strat anti-glare, adică lumina nu se reflectă de pe suprafaţa sa.
Placa video e una integrată, mai exact vorbim despre Intel UHD care e integrată în procesor şi e capabilă în a reda filme 4K.
Pentru a se obţine o portabilitate foarte bună acest model nu are tastatură numerică şi nici unitate optică.

Pe piaţă există variate laptopuri office, dar acesta se evidenţiază prin faptul că e un model foarte avansat tehnologic şi cu o portabilitate excelentă. Lenovo e foarte apreciat în domeniul corporte datorită fiabilităţii foarte bune.

Te-ar mai putea interesa