Lenovo Ideapad S340-14IIL, laptop cu ecran de 14 inci

Laptopul Lenovo Ideapad S340-14IIL face parte dintr-o serie office recent apărută și observăm mici diferențe la configurație, dar și la design (culoare). E prezent pe roz și negru, după cum am și pus poza de jos, iar voi puteți alege care vă place mai mult. Configurațiile influențează destul de mult prețul iar un Core i5 Ice Lake cu SSD de 1TB ar fi opțiunea ideală, dacă vreți mult spațiu de stocare. Poate că nu sunteți un utilizator pretențios, iar un Core i3 ar fi mai mult decât satisfăcător pentru cele mai multe aplicații care le folosiți.

Alegerea finală e a voastră și poate că nu vreți un laptop foarte scump deoarece aveți deja un desktop pe care lucrați, iar un laptop ar fi util doar când sunteți în mișcare.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul face parte din generația nouă care se folosește de tehnologie pe 10 nm, iar memoria RAM are o frecvență superioară – 2666 MHz (cum am văzut la modelele de gaming). Spațiul intern pentru stocare diferă de la un model la latul, adică poate fi un SSD mai mare ori mai mic, dar și un hard disc pentru cei care chiar vor să stocheze date pe el.

Păreri pro și contra

Tastatura iluminată e prezentă pe acesta dar și alte dotări speciale care poate v-ar fi utile. Laptopul are numai 1.6 kg deoarece dimensiunile au scăzut foarte mult la noile modele, iar din imaginea de jos se vede că ecranul are o ramă subțire. Lipsa sistemului de operare face ca laptopul să fie mai accesibil, iar voi îl puteți instala ușor de pe un stick de memorie cu interfață USB 3.1. Datele se copiază rapid deoarece laptopul are la interior un SSD, iar în anii care vor urma puteți să-l înlocuiți cu altul mai mare.

Lenovo Ideapad S340-14IIL are un ecran de 14 inci, evident din numele său și e unul de tip IPS pentru ca imaginea să fie foarte clară. Chiar dacă nu e cel mai mare laptop de pe piață, se poate lăuda cu o imagine 1080p și sistemul audio are o putere de 4W.

Te-ar mai putea interesa