Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Ideapad S145-15IWL, laptop office de 15,6 inci

Lenovo Ideapad S145-15IWL e un laptop care intră în categoria office deoarece vine cu procesoare decente, grafică integrată şi un ecran de 15,6 inci. Nu zic că nu o să vă puteţi juca dota2 sau lol pe un astfel de laptop, dar nu e conceput tocmai pentru sarcini gen gaming.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci care vine în diverse configuraţii în funcţie de bugetul dvs.


Păreri pro şi contra

Modelul S145-15iwl e unul cu diverse procesoare Intel printre care aş enumera (într-o ordine la întâmplare) Celeron 4205u, i3 8145u, i5 8265u, Pentium 5405u… şi posibil altele. Cele mai puternice sunt laptopurile cu i3 şi i5, dar nici cele cu Pentium nu ar trebui neglijate. Modelele cu Celeron sunt mai mult pentru navigat pe net.
Ecranul acestui model e unul de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli şi panel TN. Un lucru bun la acest ecran e că vine cu strat anti-glare, adică lumina nu se reflectă de pe suprafaţa sa.
Memoria RAM e una de 8GB, iar pentru stocare are SSD sau HDD. Variantele mai bune sunt cele cu SSD.
La un astfel de laptop vorbim despre o portabilitate bună întrucât are o greutate de 1,85kg şi o baterie care poate să ţină şi 5 ore… în funcţie de ce faceţi pe el.
Laptopul vine în variată fără sistem de operare, dar şi în variantă cu Windows 10.
La capitolul portabilitate acest model vine cu o multitudine de porturi printre care aş enumera 3 USB-uri, HDMI, wireless ac şi bluetooth.

Un astfel de laptop se adresează celora interesaţi de ceva aspectiv, robust şi performant. Portabilitatea e şi ea un aspect important, dar fiind vorba despre un laptop nou vă daţi seama că e una excelentă.
Lenovo alături de HP sunt prima alegere a firmelor când vine vorba despre achiziţia de laptopuri noi… datorită fiabilităţii excelente de care dau dovadă.