Lenovo Ideapad S145-14IWL, cel mai ieftin laptop cu M.2

Lenovo Ideapad S145-14IWL este un gadget mic și eficient care îl puteți folosi zi de zi pentru taskuri simple. E atât de ieftin pentru că nu are componente foarte scumpe și nici nu oferă foarte mult spațiu de stocare a fișierelor. Sunt două variante disponibile: cu procesor Celeron+ecran HD și cu Core i3+ecran FHD+Windows 10 S. Laptopurile scumpe sunt mai atractive pentru că oferă performanțe mai mari și aveți software licențiat, în acest caz.

Doar din poza de jos se vede că laptopul are un design compact, pentru că îi lipsește acea tastatură numerică și nu este pentru că are ecran cu margini subțiri, ci pentru că este de 14 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lenovo Ideapad S145 14IWL

Displayul îl consider suficient de mare pentru a putea lucra pe el și chiar nu se vede diferența între acesta și unul de 15 inci. Totuși, construcția laptopului a intrat la apă și ar putea fi confundată cu cea e unui laptop clasic de 13 inci pentru că marginile ecranului sunt subțiri. Laptopul suportă multă memorie RAM dacă nu vă e de ajuns cât oferă acum, iar capacitatea maximă suportată e de 12GB.

Păreri pro și contra

E perfect pentru elevi și studenți deoarece are un preț atractiv, e portabil, compact și bine cu dotări bune. Nu e nevoie de laptopuri foarte scumpe care oferă componente prea scumpe și performante. Designul gri e unul plăcut și evidențiază anumite părți ale laptopului, iar tot mai multe serii au acest tip de finisaj. Aveți limitări în ceea ce privește upgrade-ul pentru că e foarte compact și doar spațiul de stocare merită îmbunătățit dacă vreți să stocați ceva mai mult pe el. Există posibilitatea conectării unui hard extern că are port USB 3.1 dar sunt și SSD-uri externe dacă vreți ceva special.

Lenovo Ideapad S145-14IWL vine în acele variante iar voi puteți alege care vă place mai mult, doar că unul e mult mai scump decât celălalt. Motive sunt cele menționate sus și pe cel fără Windows, se poate instala ușor sistemul de operare cu ajutorul unui stick (poate aveți unul pe acasă).

Te-ar mai putea interesa