Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo IdeaPad S130-11IGM, laptop alb cu Windows 10 S

Un laptop mic dar elegant e acest Lenovo IdeaPad S130-11IGM care e disponibil pe alb și sunt prezente componente interesante. Această serie oferă și variante cu ecran de 14 inci, dacă vreți să munți mai mult la birou sau poate că nu aveți alt laptop ori PC. Din poze se vede că balamalele sale permit plierea ecranului la 180 grade. astfel ca voi să puteți lucra pe el în orice poziție și nu e necesar un mouse pentru că are un touchpad mare care acceptă gesturi.

Chiar dacă e atât de mic are trei porturi USB din care unul e de tip C, iar viteza pe wireless e bună cu WiFi ac. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesorul Intel Celeron e cea mai accesibilă soluție și nici nu veți avea nevoie de mai mult pe un laptop atât de mic, pentru că rezumați strict la anumite sarcini. Ecranul are o rezoluție HD care e foarte bună pentru că veți beneficia de multe detalii și lumina puternică din jur nu va fi deranjantă pentru că e anti-glare.

Dacă nu veți folosi cine știe ce aplicații, cei 2Gb RAM sunt de ajuns pentru că sistemul de operare are nevoie doar de 1GB. Dacă vreți să ascultați muzică, aș recomanda un sistem audio sau căști, după preferințe și posibilități.

Păreri pro și contra

Aveți unul dintre cele mai rapide porturi iar aici mă refer la USB 3.1 tip C care e tot mia prezent pe laptopurile noi. Trebuie să aveți un router wireless în apropiere sau alegeți un range extender wireless pentru că laptopul are doar conectivitate WiFi. Autonomia unui laptop e mare în special când are componente cu consum mic de energie, dar depinde și cum veți folosi laptopul. E vorba de un gadget de numai 1.1 kg care poate ține locul unui PC pentru că are un hardware nou și rulează Windows 10 varianta pentru studenți și elevi.

Lenovo IdeaPad S130-11IGM nu poate fi upgradat ca alte laptopuri deoarece memoria RAM e integrată ca și cea eMMC. O variantă de mărire a spațiului de stocare e conectarea unui hard disc extern deoarece viteza de transfer e bună și aveți datele cu voi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu