Lenovo IdeaPad mini S10-3t

Un gadget ultraperformant de la Lenovo este acest tablet PC Lenovo IdeaPad mini S10-3t care are procesor Dual Core N550, 1 giga de RAM și placă video cu suport HD. Poate vă întrebați ce face ca acest gadget să fie așa de special?, ei bine este și netbook și tabletă PC. Mai precis ecranul este unul touch și poate fi răsucit și pliat pentru fi utilizat precum o tabletă PC. Lenovo IdeaPad mini S10-3t are un preț undeva la 1.400 de lei, deci un preț destul de acceptabil pentru un astfel de gadget sofisticat. Însă dacă nu aveți un buget așa de mare puteți opta pentru un Lenovo IdeaPad S10-3 care este un netbook de la Lenovo.

Am văzut multe tablete PC și netbookuri de la mulți producători dar acest tablet PC m-a impresionat. Mai precis m-au impresionat dimensiunile sale mici și subțiri. Este atât de ușor încât și un copil de 5 ani îl poate în mână fără probleme. Design-ul este unul modern cu negru lucios și tastatură mată de culoare albă. Aș putea spune că tastatura mată este un plus deoarece părțile lucioase atrag praful și murdăria, deasemenea zgârieturi apar și ele pe parcurs pe suprafețe lucioase. deci este ușor de întreținut, chiar dacă este alb. Puteți viziona lucruri atât pe orizontală cât și pe verticală. O caracteristică interesantă ar fi cursorul, care apare doar când atingeri ecranul, deci nu trebuie să vă chinuiți să mutați cursorul dintr-un colț al ecranului în celălalt.

Lenovo IdeaPad S10-3T are un meniu ce poate fi personalizat, care îmi amintește interfaţa unui Macbook Apple. Instalarea de programe și jocuri a decurs decent pe acesta, iar durata de viață a acumulatorului m-a dat pe spate deoarece a scos undeva la 2,5 – 3 ore. Un Sony Vaio scoate pe medie abia 2 – 2,5 ore.

Poze

Este fantastic
Din lateral
Se răstoarnă automat

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificații tehnice

Are procesor de la Intel model Atom N550 care este un Dual Core foarte performant având cache de 1MB, frecvență de 1,5 GHz și tehnologie 45nm. Ecranul Muti-Touch are o diagonală de 10,1 inci la o rezoluție de 1024 cu 600 pixeli și este unul de tip LCD cu tehnologie LED. Memoria RAM DDR3 are o capacitate de 1 giga la o frecvență de 667 MHz și poate fi mărită la 2 giga doar prin înlocuirea plăcuței de memorie deja instalată.

Hard disk-ul are o capacitate de 250 de giga și are o viteză de 5400 de rotații pe minut. Placa video integrată Intel GMA 3150 este destul de bună și decentă, are suport HD pentru filme, iar jocurile… merg și ele după cum vedeți în clipul Youtube de mai jos.

Pe partea de multimedia, porturi și conectivitate IdeaPad mini S10-3t are difuzoare stereo de 3W, cameră web de 1,3 MP, cititor de carduri, ieșire audio, 2 USB-uri 2.0, port VGA, microfon incorporat, rețea RJ-45, Wi-Fi și bluetooth. Autonomia bateriei de 4 celule este undeva la 4 ore. Are o greutate de circa 1,2 kilograme și vine în culoarea Cosmic Night și sistem de operare Windows 7 Starter.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: mic, ușor, este tablet PC, interfață prietenoasă, are bluetooth, procesor Dual Core și tastatură foarte bună.

Ca minusuri: cam scump.

Concluzie

În România nu prea au succes astfel de tablet PC-uri ca acest tablet PC Lenovo IdeaPad mini S10-3t datorită prețului și mulți poate nu au nevoie de un dispozitiv atât de sofisticat. Acest lucru se datorează faptului că sunt „concepte” recent apărute și sunt puțini producători cu modele similare.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Lenovo IdeaPad mini S10-3t”

  1. Este un netbook-tabletă nu laptop, iar memoria maximă este limitată la 2 şi deci dacă doreşti va trebui să înlocuieşti plăcuţa de 1 giga cu una de 2.

Comentariile sunt închise.