Lenovo IdeaPad Miix 10, tabletă cu tastatură

Lenovo IdeaPad Miix 10 e o alegre bună în special dacă alegeți cu tastatură. Prefer varianta cu husă și tastatură deoarece e la promoție și are nevoie de ea ținând cont că sistemul de operare e Windows și nu Android. Arată bine atât din față cât și din spate, e evident că are Windows deoarece are logo-ul corespunzător. Prețul mi se pare bun având în vedere spațiul de stocare și ce alte dotări oferă. Configurația sa e una de tip mid-range adică e modestă, dar suficient de bună. Sistemul de operare nu consumă mută memorie RAM deci va rămâne suficientă și pentru alte aplicații.

Nu e genul de tabletă pentru uz multimedia, în special când vine vorba de jocuri 3D. Cele cu Android sunt mai bune pentru cei care caută console portabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Cu tastatură
Cu tastatură

Intel Atom Z2760 e unul dintre cele mai bune procesoare pentru astfel de tablete și deci nu e nevoie de Quad Core-uri. Ecranul de 10 inci e un IPS HD cu unghiuri de vizibilitate excelente.  Are 2 GB de RAM iar spațiul intern e de 64 GB (utilizabil mai puțin).

Dotările sale principale sunt: difuzoarele stereo, camera frontală și slotul pentru carduri. Pe partea de tehnologii de comunicații are bluetooth și WiFi. Pentru 3G e nevoie de un adaptor wireless care nu e inclus și de un cablu OTG. Ca și porturi are: HDMI de tip micro, USB și ieșire audio. Bateria sa oferă o autonomie ușor peste medie, dar e de 2 ori mai mare decât în cazul laptopurilor.

Greutatea sa e una destul de mică – 580 grame, iar cu acea tastatură și husă e ceva mai grea. Sistemul de operare e Microsoft Windows 8 care e ok chiar dacă nu e la ultima versiune.

Plusuri: până la 7-8 ore de autonomie, Are HDMI, arată bine, e fiabilă, performantă, mult spațiu de stocare, vine cu tastatură (acea variantă) și cameră frontală de 1.3MP.
Minusuri: nu e mai ieftină decât una cu Android.

Lenovo IdeaPad Miix 10 e o alegere bună pentru cei care vor să o folosească la locul de muncă, chiar și acasă. E o alegere de tip office mult mai bună datorită aplicațiilor disponibile. Cu alte cuvinte, puteți instala aceleași programe ca și pe PC. Apreciez că are slot pentru card având în vedere că Apple nu oferă o astfel de dotare pentru tabletele sale. Jos e un mic review al unei acestei tablete, iar numele e același ca și în cazul altor gadgeturi de la acest brand.

Lasă un comentariu