Lenovo Ideapad L340-17IWL, laptop mare cu SSD de tip M.2

Laptopurile mari au un ecran de 17.3 inci care poate fi perfect pentru cei care vor spațiu de lucru și nu folosesc un monitor ori un televizor pentru redare media. Lenovo Ideapad L340-17IWL e disponibil în puțin variante deoarece utilizatorii se uită la preț, iar cel de jos nu e cel mai ieftin de pe piață. Îmi place finisajul gri de pe acesta pentru că evidențiază alte părți ale laptopului și tastatura e mai vizibilă. Laptopurile de culoarea neagră sunt prea clasice și poate că și voi vă doriți o schimbare.

Se vede din poze că e mult spațiu pe lângă tastatură deoarece ecranul e generos, însă cred că puteau oferi un design cu margini mai subțiri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lenovo Ideapad L340 17IWL

E echipat cu un sistem audio foarte bun de 3W însă pentru o sonorizare mai bună atunci când vizionați filme sau ascultați muzică. Rezoluția ecranului nu e cea mi grozavă și e de înțeles că acest model nu poate excela la toate capitolele. Laptopul acesta poate fi echipat cu cel mult 16GB RAM, dar 8GB e mai mult decât suficient pe acesta.

Spațiul de stocare e important atunci când vreți să țineți toate fișierele pe el, însă laptopul trebuie să se miște foarte bine, de aceea are două tipuri de medii de stocare (hard disc și SSD).

Păreri pro și contra

E mai bine dotat decât alte laptopuri și componentele chiar sunt grozave. Înlocuitorul perfect pentru actualul PC ori laptop, poate vi cel de sus pentru că acum avem un procesor eficient – Core i3 din generația a 8-a. Porturile sunt poziționate inteligent, adică sunt pe partea stângă pentru că în dreapta e unitatea optică. Producătorul acesta oferă numeroase serii pentru ca voi să găsiți cea care vi se potrivește, iar cea de sus e perfectă pentru utilizatorii office/multimedia. Bineînțeles, nu l-aș folosi pentru jocuri noi care cer o placă video dedicată.

Lenovo Ideapad L340-17IWL vine cu privacy cover pentru camera web, în caz că nu vreți să folosiți această dotare și nu vreți să fiți spionați (anumite programe o pot accesa fără acordul dumneavoastră).

Te-ar mai putea interesa