Lenovo Ideapad L340-17IRH, laptop de gaming compact

Cele mai multe laptopuri de pe piață au un ecran de 15 inci, deoarece utilizatorii preferă o variantă compactă și accesibilă. Lenovo Ideapad L340-17IRH ține locul unui desktop deoarece are componente hardware performante și un ecran Full HD de 17 inci. Laptopul arată bine pe negru cu tastatură și logo pe albastru, iar această serie e una mai mult multimedia. Pentru gaming seria Legion e superioară din unele puncte de vedere (sistem de răcire, dotări și design).

Până la urmă alegem un model conform nevoilor proprii și nu e recomandat să cumpărăm un laptop prea scump dacă nu vă jucați jocuri ori poate că nici nu folosiți aplicații de editare video. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele prezente pe acest laptop le găsim și pe laptopuri de gaming Legion sau de la alte branduri dacă nu sunteți fan Lenovo. Discutăm de un Core i7 9750H, memorie de 2400 MHz, SSD M.2 de 256GB și GeForce GTX 1050 de 3GB. Acestea sunt o alegere bună pentru un gamer nu foarte pretențios și în acest preț chiar nu sunt multe laptopuri mari cu hardware similar. Trebuie pus Windows 10 cu ajutorul unui stick USB și instalarea durează foarte puțin deoarece are un SSD rapid. Driverele se instalează ușor și mai trebuie ales doar un antivirus bun pentru a putea lucra pe el.

Păreri pro și contra

Bateria sa oferă până la 9 ore autonomie în mod office, iar încărcarea ei durează foarte puțin. Conectivitatea e un punct foarte iar dacă vă doriți și alte porturi, există adaptoare pentru portul USB 3.1 tip C. Arată bine și modelele multimedia sunt pe negru, iar GTX 1050 poate rula destul de multe jocuri la detalii acceptabile. Spațiul de stocare se poate mări cu un SSD SATA cât timp are doar unul de tip M.2, însă se poate opta pentru un upgrade la 16GB memorie (suportă maxim 16GB).

Lenovo Ideapad L340-17IRH are o tastatură iluminată pe culoarea albastră, dar poate fi activată/dezactivată după bunul plac. Poate fi folosit ca un laptop office pentru acasă și performanțele sunt similare cu cele ale unui PC pentru că are un Core i7 cu 6 nuclee.

Te-ar mai putea interesa