Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Ideapad L340-15IWL, laptop office cu procesor Intel

Lenovo Ideapad L340-15IWL oferă numeroase configura’ii cu procesoare Intel, de la modele precum Celeron până la modele ca Core i7. În funcție de buget, veți putea face o alegere mai puțin performantă ori una performantă. Are o carcasă compactă și se vede că tastele ajung până în margine, iar marginea ecranului e îngustă. Astfel, ecranul e mai bine evidențiat și e unul FullHD cu panou TN. Pe serii de gaming vom vedea și panouri IPS care oferă o imagine mult mai clară.

Variantele mai deschise la culoare parcă arată mai bine pentru că cele complet negre sunt destul de obișnuite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesorul poate influența destul de mult prețul laptopului, iar eu recomand pe cele performante deoarece vor fi de actualitate mulți ani. Laptopurile suportă cel mult 16GB RAM pentru a vă bucura de un multitasking bun.

Nu prezintă o placă grafică dedicată, ci numai una integrată care aparține de procesor. Autonomia va fi ceva mai mare pentru că are componente de tip office cu specificații modeste (frecvență de lucru mică). Sunt doar păreri pozitive despre laptopurile acestui brand, pentru că oferă soluții fiabile pentru toate categoriile de utilizatori.

Păreri pro și contra

Indiferent pentru care alegeți, laptopul va cântări tot 2.1 kg, autonomia va fi la fel de generoasă, dar și restul caracteristicilor tehnice vor fi la fel. Seria aceasta e una atractivă ca preț și specificații, iar dacă nu vă jucați jocuri, atunci e perfectă. Boxele sale sunt suficient de clare și puternice dacă îl folosiți strict pe birou și nu ca gadget multimedia (redare de filme și muzică). Construcția e una interesantă și a fost introdusă chiar și unitatea optică, care e inutilă din punctul meu de vedere.

Lenovo Ideapad L340-15IWL are porturi de toate felurile și nu e mai nevoie de USB 2.0, cât timp avem altele compatibile și mult mai rapide. Recomand cele cu SSD M.2 chiar dacă spațiul de stocare nu e cel mai mare, pentru că totul va porni instant. Sistemul de operare perfect pentru acesta e Windows 10, iar versiunea o puteți alege în funcție de preferințe ori buget.