Lenovo Ideapad L340-15IRH, laptop negru cu taste iluminate

Laptopul Lenovo Ideapad L340-15IRH e prezent în două variante care prezintă o diferență de preț semnificativă. Consider că au un preț corect deoarece e vorba de două procesoare diferite (Core i5 și Core i7), memoria RAM e dublă și capacitate de stocare e dublă și ea pe cel scump. Piața de laptopuri e în continuă creștere și fiecare brand încearcă să ofere ceva diferit în același buget. Deci nu aș putea să spune că există o alternativă similară sau mai bună de la un alt brand.

Arată foarte bine pe acel gri, iar tastatura cu taste albastre iasă în evidență pentru că e o vorba de o nuanță deschisă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele Intel Coffee Lake recent lansate impresionează și scorul de performanță e mult peste cel al generației precedente, motiv pentru care merită să faceți upgrade-ul. Ecranul e superb chiar și pe acesta având o rezoluție generoasă și unghiuri de vizibilitate satisfăcătoare, pentru că nu stați departe de el. Se poate monta maxim 16GB RAM dacă considerați că vă ajută în aplicații sau jocuri. Placa video GTX 1050 are o memorie satisfăcătoare și în funcție de necesități, se poate lua în considerare. Dacă bugetul vă permite și sunteți un gamer mai înrăit, atunci optați pentru GTX 1650 sau 1660 Ti.

Păreri pro și contra

Tastatura iluminată e prezentă pe toate laptopurile multimedia sau de gaming, iar culoarea ei diferă. Dacă ar fi avut Windows 10 preinstalat ar fi fost mai scump, dar nici nu recomand altă versiune și poate aveți voi unul acasă. E destul de subțire și portabil pentru un model cu GTX 1050 de 3GB, dar nu zic că e loc de mai bine. Laptopul a scăzut în dimensiuni pentru că acum are un ecran cu margini subțiri. Mă bucură faptul că se renunță la unitatea optică în favoarea unei construcții mai solide.

Acest producător de laptopuri chiar a avansat mult pe toate planurile și se vede la noile modele. Lenovo Ideapad L340-15IRH nu oferă dotări foarte avansate cum ar WiFi Dual Band, însă laptopurile de gaming oferă o astfel de dotare pentru a putea renunța la cablul de rețea.

Te-ar mai putea interesa