Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo IdeaPad G575AL

Un nou laptop pe meleagurile mioritice este laptopul Lenovo IdeaPad G575AL care e fratele mai puţin dotat al lui IdeaPad G570GH. Vine cu procesor de la AMD, adică cu un dual core model E-350 la frecvenţa de 1,60 gihajerţi, 3 giga memorie internă, hard de 320 giga, placă video AMD Radeon HD 6370M de un giga şi MS Windows 7 Home Premium instalat. Deci, este un laptop premium, dar ieftin care are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Tastatura

Specificaţii tehnice

IdeaPad G575AL sau Lenovo G575AL are un procesor de ultimă generație de la AMD, adică vine cu un E350 de 1,6 giga care e cu două nuclee. Ecranul este unul glare la o rezoluţie HD de 1366 pe 768 pixeli. Ecranul e de tip LCD LED şi are o diagonală de 15,6 inci. Are 3 giga de RAM de tip DDR3 la frecvenţa de 1066 şi suportă maxim 8 giga. Hardul este unul cu o capacitate de 320 de giga pus pe SATA şi are 5400 rotaţii. Placa video este una bună şi pentru gaming deoarece are 1 giga de RAM. Modelul de placă video este AMD 6370M şi are capabilităţi HD şi Full HD.

Din clipul de mai sus puteţi vedea că placa video este una bunicică. Pe partea de multimedia are unitate DVD, cameră web, cititor de carduri şi difuzoare stereo de 4W. Ca porturi, acest Lenovo IdeaPad G575AL are VGA, LAN, microfon şi USB. Pe specificaţiile oficiale nu e trecut nimic de HDMI, dar din moment ce palca video este un HD bănuiesc că are HDMI. Pentru comunicaţii are LAN 100, WLAN n şi bluetooth, deci tot ce ţi-ai dori ca om de afaceri… la un laptop. Bateria lui Lenovo G575AL are 6 celule, iar laptopul Lenovo G575AL vine cu tastatură numerică şi are o culoare neagră. Fiind un laptop mai mult pentru oameni de afaceri, Lenovo G575AL are Windows 7 64 biţi EN-RO şi Office 2010 Starter.

Păreri pro şi contra

Pro: autonomia e de peste 3 ore, arată bine, e ieftin, are Windows 7 preinstalat şi e performant (are 3 giga de RAM, procesor dual core).
Contra: nu sunt obiecţii la achiziţia acestui model.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Aproximativ 1899 lei este un preţ corect pentru un laptop din noua generaţie de la Lenovo şi poate că va fi la preţuri şi mai mici pe viitor. Cea mai bună alternativă ar fi IdeaPad G570GH. Nu are Windows, dar e mult mai performant, iar preţurile sunt similare.

Concluzie

Dacă vrei un laptop pentru afacerea ta (are Windows instalat) atunci acest Lenovo IdeaPad G575AL ar fi un laptop premium ieftin potrivit. La autonomie nu excelează, dar nu stă nici rău şi bateria ţine undeva la peste 3 ore.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Florin

    Este un laptop foarte asteptat de mine si cel mai mult apreciez la el ca are multi touch pe touchpad si un design mai aparte fata de G565.
    Ma gandesc ca ar trebui sa aiba HDMI insa nu intentionez sa-l folosesc pe moment.

  • Naşul

    Nu știu dacă are HDMI, dar laptopul e foarte performant în sarcini office.

Lasă un comentariu