Lenovo IdeaPad G570GC

Un laptop al anului 2012 e acest Lenovo IdeaPad G570GC și se remarcă prin prețul mic și puterea sa de procesare. Nu e un laptop de gaming, ci unul office, dar procesorul Intel Core i3-2350M e unul nou care se remarcă prin cele două nuclee și cipul grafic Intel HD. Notebook-ul Lenovo G570GC vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești un calculator cu o fiabilitate crescută și o portabilitate maximă datorită bateriei cu 6 celule.

Poze

E un model pe negru și are design caracteristic seriei G570 sau G575. Ecranul său e unul de 15 inci și de aceea are și o greutate mai mică de 2,6 kilograme. Acest lucru îl face portabil și dacă îi înlocuiți hardul cu un SSD atunci o să câștigați câteva sute de grame în minus, dar și o autonome ceva mai mare.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

G570GC vine cu procesor i3-2350M 2,30GHz, memorie RAM de 4GB și hard de 500GB. Astfel o să beneficiați de performanțe ok în majoritatea tipurilor de sarcini. Ecranul are o rezoluție HD+ și de aceea o să puteți folosi laptopul la vizionarea filmelor de orice tip, dar de preferat ar fi să fie HD. Cipul grafic Intel HD e unul capabil de a reda conținut 720p și nu cred că o să reușiți să redați și 1080p.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, chiar extrem de bine și ar putea fi comparat cu modelele IBM; are o garanție extensibilă la mai mult de 2 ani, însă contra cost; hardul e unul cu una dintre cele mai mari capacități de pe piață; are tastatură numerică; vine cu OS, chiar dacă e vorba despre un FreeDOS; bateria ține undeva la maxim 4 ore și asta datorită faptului că are componente de la Intel care nu consumă mult.
Contra: putea avea GPU cu memorie dedicată ca să fie mai bun la jocuri, iar portul USB 3.0 lipsește.

Concluzie

Dacă ești un utilizator obișnuit ori unul business atunci cred că modelul G5750GC ar fi pentru tine deoarece vine cu multiple dotări care îți fac viața mai ușoară atunci când utilizezi un PC. Nu are grafică dedicată, însă are un preț foarte mic și o construcție foarte robustă spre deosebire de laptopurile Acer. Dacă vă interesează acest laptop atunci vă recomand să vizionați clipul de alături care e unul foarte bun fiind un video review.

Te-ar mai putea interesa