Lenovo IdeaPad G570AH

Dacă-ţi plac laptopurile celor de la Lenovo atunci modelul de laptop Lenovo IdeaPad G570AH ar fi pe placul tău deoarece arată foarte bine, iar componentele sale îl fac destul de bun pentru gaming, dar nu ideal. Astfel la un preţ bun Vezi prețul special de azi » vine cu procesor i3, 2GB RAM şi placa video de 1 giga. Din nefericire garanţia e de doar 1 an, însă se poate extinde la 3 ani.

Poze

Din pozele de alături se poate vedea că arată similar modelelor din seria 570, însă trebuie ştiut că acest model are culoare maronie. Din imagini nu se poate vedea calitatea tastaturii, însă pot spune că e foarte bună şi e una specifică Lenovo… aşa ceva nu o să întâlneşti la alte modele. Carcasa fiind din aluminiu şi plastic, greutatea notebook-ului e mică de circa 2,6 kilograme.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

E un laptop cu detalii tehnice similare cu ale modelului Lenovo G570AH numai că are doar 2GB pe post de memorie RAM. Filmele 720p vor merge excelent deoarece ambele plăci video au suport HD, iar în jocuri modelul dedicat se va descurca destul de bine deoarece are 64 biţi şi memorie de un giga. Pentru a vedea cum merg jocurile, vă invit să urmăriţi clipul de alături care e unul destul de bun. (Dacă vreţi să-l folosiţi mult pentru gaming atunci ar fi bine să-i mai puneţi o plăcuţă de unu sau doi GB.)

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine şi nu costă prea mult având în vedere că e un model cu i3; plăcile video vor funcţiona în paralel şi din această cauză autonomia laptopului e de până la 5 ore;  imaginea e foarte clară datorită ecranului de 15,6 inci cu rezoluţie HD+ şi tehnologie LED, dar şi GPU-urilor care au capabilităţi HD avansate.
Contra: are puţină memorie, dar puteţi pune până la 8GB.

Concluzie

Lenovo IdeaPad G570AH e un laptop care arată foarte bine şi merge impecabil, dar parcă nu era rău dacă avea 4GO la capitolul memorie, însă lui Windows 7 nu-i trebuie mai mult şi va rula perfect. Dacă sunteţi de părere că vă place sau vă interesează laptopul de faţă atunci vă recomand să urmăriţi preview-ul de alături care e unul foarte informativ.

P.S.: Harul e de 500 şi asta înseamnă că e foarte mare, iar pe el vor încăpea multe filme sau ce doriţi să băgaţi pe el. Despre fiabilitate nu pot decât să spun că e foarte bună şi nu se poate comenta ceva pe această temă.

Te-ar mai putea interesa