Lenovo IdeaPad G510 59-400314, laptop Haswell

Dacă vrei un laptop bazat pe platforma Haswell și care să aibă un aspect business atunci acest model Lenovo IdeaPad G510 59-400314 ar fi o recomandare din partea mea. Nu doar arată foarte bine, ci are și niște componente de top în el cum ar fi un procesor i3 din generația a patra și o placă video Radeon HD 8570. Dacă aveți întrebări legate de SO atunci trebuie știut că cel mai bine o să meargă Windows 8.1 pe 64 biți.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe care îl merită deplin deoarece e un laptop care nu doar arată bine, ci are o construcție realizată din materiale de calitate. În cazul în care vă interesează mai multe detalii vizuale se poate vedea acest lucru din imaginea de alături. Observați că are un aspect caracteristici Lenovo… cu care ne-am obișnuit deja.

Notebook-ul
Notebook-ul

Acest G510 vine cu un procesor i3-4000M și cu o placă video AMD Radeon HD 8570 care ambele o să vă ajute să rulați cele mai noi jocuri fără probleme. Dacă vreți să-l faceți mai rapid și nu știți cum atunci eu îți recomand să bagi în el un SSD… diferența o să se vadă. Dacă o să-i băgați această componentă atunci pe LAN o să prindeți viteze Gigabit… dacă aveți un astfel de abonament la net.

Sunt multe lucruri de apreciat la acest calculator portabil, însă cele mai importante sunt aspectul business și performanța. La capitolul portabilitate stă decent întrucât bateria ține vreo 3 ore… acuma depinde și de cum o să folosiți acest dispozitiv.
Aspectele care nu mă prea încântă e lipsa sistemului și a unui SSD. (Am văzut că unele modele au SSD cache, însă asta nu e un echivalent.)

Deci, dacă te interesează laptopuri performante pentru firma ta ori pentru acasă atunci ar fi o idee bună să alegi Ideapad. Se știe că Lenovo e fosta diviziei de laptopuri a IBM și de aceea aspectul lor e foarte asemănător vechilor modele IBM.

Te-ar mai putea interesa