Lenovo IdeaPad G505S, laptop cu AMD A8

Lenovo IdeaPad G505S e un laptop cu configurație interesantă – AMD APU. Majoritatea laptopurilor vin cu configurație Intel și asta e alegerea producătorului. Configurațiile cu AMD pentru laptopuri sunt ideale pentru cei pasionați de filme, jocuri și altele. Dacă ținem cont de același buget, Intel oferă mai multă viteză de procesare, iar AMD oferă o soluție grafică mai bună. Arată bine dar nu diferă mult față de un G500. Chiar dacă nu e cel mai bun laptop de gaming, poate fi bun deoarece plăcile video (integrată și dedicată) lucrează împreună datorită tehnologiei Dual Graphics. La acele laptopuri cu Intel nu e așa, ele funcționează doar separat și comutarea se face automat.

Prețul acestui model e atractiv dar nu foarte mic deoarece are un procesor A8. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e unul AMD A8-4500M, iar placa video integrată nu are mare importantă deoarece are una dedicată mai bună. e vorba de AMD Radeon HD 7640G care probabil o cunoașteți iar dacă optați să navigați pe web autonomia va fi bună, nu ca și când v-ai juca un joc.

Ecranul de 15 inci e unul interesant și are o rezoluție HD. Memoria RAM e una de 4GB și are o frecvență bună, dar se poate opta pentru un upgrade la 8GB. Pe partea de stocare are un hard de 1 TB.

HD 8570M e placa video cu memorie video de 2GB deci puteți seta mai multe detalii. Dotările sale sunt cele clasice motiv pentru care nu le voi mai enumera. Sistemul de operare e Free DOS și-l puteți înlocui cu altul mai bun și mai nou, ca și Windows 8.

Plusuri: are bluetooth, preț atractiv, design plăcut, greutate redusă deoarece are baterie de 4 celule, eficient când vine vorba de jocuri și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Lenovo IdeaPad G505S e numai bun pentru cei care le place partea multimedia a unui laptop și care vor ceva mai mult decât un laptop office. Jos puteți viziona o prezentare a unui laptop similar doar că acela are alte componente, dar aspect exterior e același și nu e afectat de alte componente.

Te-ar mai putea interesa