Lenovo IdeaPad G5030, laptop office

Modelul Lenovo IdeaPad G5030 mai e cunoscut și ca G50-30 și pot spune că e un laptop din noua generație destinată celora care vor un laptop solid pentru sarcini office. Normal că vorbim despre un laptop cu tehnică Intel, iar pentru cei care vor să nu se streseze cu instalarea sistemului de operare există și modele cu Windows 8.1.

Costul de achiziție e unul foarte bun, dar în principal trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Cel mai ieftin e modelul cu Celeron, iar cele cu Pentium costă ceva mai mult.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate vă recomand să vizionați clipul de la final ori să aruncați un ochi asupra pozei de alături.

Laptopul
Laptopul

În mare, specificațiile acestui model sunt reprezentate de procesoare Intel, 2 până la 4 giga de RAM și spațiu pe disc de 500 la 1000 de giga. Procesoarele sunt Celeron N2830 și Pentium N3530, iar pe parcurs sunt sigur că vor apărea modele cu i3, i5 și i7.
Ecranele din dotare sunt unele de 15 inci cu panou TN, iar rezoluția e 1366×768 pixeli. Aceste ecrane nu au cele mai bune unghiuri de vizibilitate, dar sunt foarte clare.
Pentru cei mai comozi există variante cu Windows preinstalat, iar ce e deosebit e faptul că prețul modelelor cu sistem de operare e unul mic.

Costul de achiziție al acestui aparat e unul minim (același lucru fiind valabil și în cazul modelelor care au sistemul instalat), portabilitatea e peste medie (datorită greutății nu prea mari de 2,5 kilograme și a bateriei care ține mult… chiar dacă e vorba despre un model cu 4 celule).
Din păcate ecranul nu e unul IPS și rezoluția nu e nici ea prea mare. Adevărul e că nu era rău nici dacă avea SSD. Însă, dacă nu avea aceste lipsuri atunci intra într-o altă categorie de preț – peste 3000 de lei.

Deci, dacă vrei un laptop nu prea scump care să arate bine și să poată fi utilizat fără probleme chiar și la sarcini complexe atunci cred că un Lenovo G5030 ar fi perfect.
Alături e clipul de care ziceam mai sus.

Te-ar mai putea interesa