Lenovo IdeaPad G500 59-402134, laptop cu i7

Cu greu dau unui laptop 5 stele însă acest model Lenovo IdeaPad G500 59-402134 chiar le merită. Vine cu procesor i7 și placă video dedicată marca AMD, două lucruri care-l fac numai bun pentru sarcini multimedia, dar și jocuri. Iar, dacă sunteți un colecționar de filme ori muzică atunci în acest caz o să vă ajute foarte mult faptul că are un hard de 1TB.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, dar poate față cu brio oricărei solicitări. Dacă vreți să îl faceți mai rapid atunci v-aș recomand să montați un SSD în el și so să vedeți diferența.

Notebook
Notebook

Se poate vedea cum arată din imaginea de mai sus, dar și din clipul de la final. Eu ți-aș recomanda acest model deoarece e unul deosebit de stabil. Multă lume ar alege un Asus precum R501vb însă eu sunt de părere că acest model e unul mai bun. Laptopurile Lenovo au o oarecare rigiditate și un aspect mult mai plăcut decât modele de la Asus ori Acer.
În cazul acestui laptop avem parte de un procesor i7 3632QM, a 6 giga de RAM și a unei plăci Radeon HD 8570 2GB. Acestea sunt principalele aspecte pe partea hardware, iar pe partea software nu avem cu ce mare lucru să ne lăudăm deoarece nu vine cu sistem de operare. De aceea eu recomand să instalați Windows 8.1.

Modelul acesta nu doar are niște specificații ok, dar vine și cu o fiabilitate peste medie. Există numeroase laptopuri cu aceste caracteristici dintre care să alegri, însă modelele Lenovo au un aspect distinct și foarte plăcut… zic eu.

Ca o concluzie legată de acest model pot spune că nu doar arată bine, ci poate rula și jocuri costisitoare. Dacă îl vreți pentru gaming atunci ar trebui să vă spun că nu e tocmai laptop de jocuri, ci mai repede un model multimedia.

Te-ar mai putea interesa