Lenovo IdeaPad G500 59-399958 cu i7-3612QM

Lenovo IdeaPad G500 59-399958 e un laptop foarte bun pentru cineva în căutarea unei soluții bune la jocuri și sarcini multimedia. Venind cu un procesor i7-3612QM care are 4 nuclee și 8 thread-uri putem spune că e unul dintre cele mai rapide laptopuri de pe piață. Iar, jocurile o să meargă exemplar datorită plăcii video care e un AMD Radeon HD8570.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, cost pentru care noi primim un notebook bun pentru acasă dar și la birou.
Alături am pus și o poză pentru ca tu să vezi mai bine cum se prezintă acest model. Poți vedea că arată excelent, dar și oarecum sobru așa încât să nu te încurce vizual.

Laptopul
Laptopul

Procesorul e unul i7 cu patru nuclee, iar memoria RAM e una de 6 giga. Nici hardul nu e unul mic deoarece are o capacitate de stocare de 1TB care o să te ajute să stochezi multe fișiere în cazul în care ești un colecționar.
Placa video e un Radeon HD 8570 cu un bus al memoriei de 64 bit, deci o să se descurce foarte bine în sarcini HD, dar și Full HD (ecranul fiind unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli nu are rost să vă uitați la filme 1080p).

Lucrurile care tu o să le apreciezi la acest model sunt aspectul, prețul nu prea mare, performanțele și stabilitatea. Din păcate are și câteva neajunsuri cum ar fi că nu vine cu sistem de operare și că ecranului nu-i 1080p. (Eu aș recomanda să instalați pe el Windows 8.1 pe 64 biți deoarece e un SO nou și foarte capabil, iar interfața metro poate fi dezactivată… în cazul în care nu vă place ori vă încurcă.)

Modelul acesta e unul caracteristic (sau reprezentativ Lenovo) și e unul dintre cele mai bune notebook-uri de pe piață. Acestea sunt motivele pentru care eu îl recomand.

Te-ar mai putea interesa