Lenovo IdeaPad G500 59-399957, laptop cu Core i5 și HD 8570

Laptopul Lenovo IdeaPad G500 59-399957 e perfect pentru cei care le plac jocuri, aplicațiile profesionale sau orice altceva care necesită resurse hardware suplimentare. Spun asta pentru că are un procesor performant, o placă video deosebită și restul componentelor sunt bune. Arată destul de bine dar designul său nu diferă cu mult față de cel al altor modele similare (din serie), dar există și serii care pot arata ca și aceasta (G505 e una dintre acelea). Acesta poate fi folosit cam pentru orice dar din păcate nu e vorba de un model de gaming. Acel tip de laptop e ceva mai greu și are caracteristici și specificații mai bune.

Chiar și acesta poate un laptop pentru jocuri, dacă nu aveți așteptări prea mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Pe partea de hardware are un Core i5 IvyBridge model 3230M de 2.6 GHz iar placa video Intel e HD 4000. Ecranul de 15 inci e numai bun dacă vă plac filmele sau să jucați la rezoluție HD. Acest tip de ecran e prezent mai la toate laptopurile. Pe partea de memorie are 4GB RAM și un spațiu inter de 1TB. Acel spațiu ține de hard disk dar îl puteți înlocui cu altul după cum doriți.

Radeon HD 8570 e o placă video destul de bună și nu poate fi comparată cu una integrată datorită performanțelor sale. Ca și dotări are: VGA, HDMI, USBuri, cameră web, LAN, WLAN, bluetooth, baterie de 6 celule și altele. Deci dacă vreți un mouse și nu vreți să folosiți porturile USB, alegeți unul wireless.

Pentru că are Free DOS, e mai accesibil dar e nevoie de un sistem de operare mai bun cum e Windows 8.1. Nu vă recomand altul deoarece driverele oferite de producător sunt doar pentru sisteme noi.

Plusuri: are o configurație bună pentru cât costă, USBuri 3.0, bluetooth, autonomie de lucru mare, memorie RAM suficientă etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Unul dintre multele laptopuri performante ale serie G500 e Lenovo IdeaPad G500 59-399957 și configurația sa e numai bună chiar și pentru cei ce vor să încerce jocuri. Dacă nu ați văzut cum arată, jos am pus un clip care v-ar putea ajuta să vă faceți o idee:

Te-ar mai putea interesa