Lenovo IdeaPad G50-70, laptop G5070 office cu Haswell

Lenovo IdeaPad G50-70 e disponibil în diverse configurații la prețuri atractive, doar că se adresează celor care vor ceva ieftin și bun. Design-ul e puțin schimbat dar nu diferă cu mult față de cel al seriei precedente. Îmi plac cele două configurații cu Intel Haswell Celeron și Pentium, în special că sunt foarte ieftine. Nu vin cu Windows preinstalat, de aceea ar fi bine să alegeți Windows 8 sau 8.1 pe 64 de biți. Nu sunt laptopuri pe care să jucați jocuri 3D, dar puteți face multe alte lucruri pe ele. Au un design robust și plăcut, dar pentru cei care vor ceva mai bun, trebuie să opteze pentru o altă serie.

Prețul său mi se pare mai mult decât bun pentru o generație așa de nouă. Dacă nu vă place acesta, atunci . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul lui Lenovo IdeaPad G5070 face parte din generația a 4-a dar nu e unul cu viteză de procesare mare, ci e unul cu tehnologie de economisire a energiei. Placa video e cea Intel cu suport HD și care nu e ideală pentru jocuri. Dacă vă plac jocurile, trebuie să alegeți unul cu placă video cu memorie video proprie.

Pe partea de imagine, ecranul e destul de detaliat (HD) iar iluminarea LED îi oferă un plus de claritate. Multitasking e excelent cu 4GB RAM și e bine să alegeți un Windows pe 64 de biți. Dacă acel hard de 500 GB vi se pare mic, atunci alegeți unul mai mare deoarece se poate schimba.

Are o greutate ceva mai mică decât cea a versiunilor precedente deoarece are o baterie de 4 celule. Autonomia nu e afectată deoarece are procesoare de ultimă generație. Are doar Free DOS, iar instalare sistemului se poate face și prin USB.

Plusuri: e accesibil, are bluetooth, USB 3.0, Intel Haswell, autonomie maximă bună etc.
Minusuri: nu are.

Lenovo IdeaPad G50-70 e alegerea perfectă pentru acasă dar și pentru cei ce vor un gadget portabil la locul de muncă. Eu aș alege un laptop cu cel puțin un Pentium deoarece performanțele se simt. Poate chiar și un Core i3 ar fi o alegere bună doar că e mult mai sucmp și poate că nici nu aveți nevoie de el.

Te-ar mai putea interesa