Lenovo IdeaPad G50-45 laptop cu procesor quad

Pentru persoanele interesate de un laptop cu procesor rapid și cu sistem de operare recomand modelul Lenovo IdeaPad G50-45 care vine cu procesor AMD A8-6410 și sistem Windows 8.1. Procesorul e oarecum echivalent unui i3, iar dacă te pasionează jocurile atunci trebuie știut că acest model are chiar și cip grafic Radeon M5 M230.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care vine cu ecran lucios, deci perfect la filme. Pentru a-ți face o părere despre cum arată și ce poate îți recomand imaginea de mai jos, iar la final e un clip.

Cum arată
Cum arată

Specificațiile acestui model G5045 sunt excelente deoarece vine cu procesor AMD A8-6410, cip grafic Radeon M5 și memorie RAM 4GB. Spațiul de stocare e 1TB, iar asta înseamnă că are capacitatea de a stoca multe fișiere.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție HD, iar portabilitatea e una bună deoarece are o baterie cu 4 celule și o greutate de 2,1 kg. Bateria e una care ține vreo 4 ore și se poate vedea că ecranul nu are un impact negativ asupra greutății. Chiar mă bucur că cei de la Lenovo au reușit să facă un laptop cu o greutate așa de mică și sper să o țină tot așa.

Avantajele achiziționării unui notebook precum acesta ar fi nu costă deloc mult, că vine cu procesor quad core, memoria RAM din plin și existența unui sistem de operare MS.
Din păcate nu are placă wireless ac, SSD-ul lipsește, iar ecranul nu e anti glare (un astfel de ecran ar fi fost ok pentru cei care stau mult în fața calculatorului).

Pot spune despre acest PC portabil că e unul foarte bun pentru cei care vor ceva puternic și rezistent. Ar fi bun și pe post de laptop business, dar nu știu dacă nu vă încurcă ecranul glossy. Oricum, e foarte bun la jocuri și filme… să nu mă înțelegeți greșit deoarece nu e chiar un laptop special pentru jocuri.
Pentru a vedea mai bine cum arată laptopul am pus acest clip.

Te-ar mai putea interesa