Lenovo Ideapad Flex2-14, laptop convertibil

Lenovo Ideapad Flex2-14 e o alegere bună dacă cel de 15 inci vi se pare cam greu ori cam mare. Dar diferențele nu sunt chiar așa de evidente deoarece nu sunt laptopuri chiar așa de diferite. Din numele său reiese faptul că e vorba de generația a doua și că ecranul poate fi rabatat. Sunt disponibile două versiuni – pe negru și pe portocaliu, dar configurația e aceeași. Dacă vă interesează ce conține aceasta, îi voi enumera componentele hardware.

Considerând că nu e un laptop obișnuit, prețul e mai mult decât convenabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația sa e una office deoarece îi lipsește placa video dedicată dar și un procesor foarte bun. Cele de 15 inci aduc componente mai bune dar la un preț corect. Are un Core i3-4030U din generația Haswell și e evident din numele său. Dacă nu vă interesează generația laptopului, puteți alege chiar și generația întâi de laptopuri de la acesta care oferă configurații similare.

Ecranul acestui laptop e unul de 14 inci, iar panoul ISP îi mărește unghiurile de vizibilitate dar și rezoluția HD are un rol esențial în îmbunătățirea imaginii. Tastatura sa e una destul de plăcută și nu e dotată cu iluminare din spate ca la varianta mai mare (pentru situațiile în care luminozitatea din jur e redusă). Cu acest laptop puteți lucra fie în modul tabletă fie în modul laptop și veți beneficia de aceleași dotări deoarece ecranul nu e detașabil și autonomia pare bună chiar dacă bateria are puține celule (are un procesor cu consum redus dar performanțe mari). E genul de laptop care poate fi luat pentru acasă dar și la locul de muncă.

Plusuri: ecran tactil cu imagine IPS, design modern, ușor de transportat, hard hibrid, fiabil, robust și performant.
Minusuri: nu e cel mai ieftin laptop de 14 inci.

Lenovo Ideapad Flex2-14 are dotări bune și care sunt asemănătoare cu cele ale versiunii de 15 inci. Lipsa unității DVD nu constituie un minus deoarece are Windows 8.1 preinstalat și multe aplicații pot fi luate de pe internet. În general unitate DVD e utilă doar pentru a instala sistemul de operare da există posibilitatea instalării de aplicații prin USB.

Te-ar mai putea interesa