Lenovo IdeaPad Flex 3 11IGL05, laptop convertibil cu Windows 10 Home

Lenovo IdeaPad Flex 3 11IGL05 este un laptop care se poate transforma într-o tabletă doar prin plierea ecranului. Îl puteți ține în poziția de jos dacă vă aflați la birou sau complet când vă aflați în mișcare. Acesta nu e singurul producător care oferă soluții mobile, însă dacă vreți un laptop de la un brand cu experiență, atunci trebuie să cheltuiți puțin mai mult, dar fiabilitatea nu mai poate fi pusă la îndoială. Lenovo a oferit și oferă laptopuri interesante pentru diferiți utilizatori.

Hardware-ul e unul modest și nu se compară cu alte laptopuri clasice în același preț. Ideea e că e un laptop diferit cu dotări excelente, iar aici mă refer la ecran touch IPS și la balamalele 360. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vedem un procesor Intel N4120 Quad Core, memorie RAM DDR4, un SSD M.2 și o placă video Intel UHD. Dacă cei 128GB nu ar fi de ajuns pentru filme, muzică și poze, puteți cumpăra un hard extern cu interfață USB 3.1. Laptopul are porturi foarte bune și poate deveni un player portabil datorită ieșirii HDMI. Oferă și caracteristici speciale interesante: Privacy Shutter (webcam), TPM 2.0, Power On Password, parola HDD.

Păreri pro și contra

Autonomia laptopului poate atinge și 10 ore deoarece componentele sale au un consum de energie. Rezoluția HD e de ajuns pentru o diagonală atât de mică și conținutul se vede destul de detaliat. Față de un PC, acest laptop e portabil și foarte silențios în timpul utilizării. Bateria laptopului se încarcă destul de rapid și nu trebuie să-l țineți mult în priză dacă trebuie să plecați cu el undeva. E realizat din materiale bune și are o construcție destul de solidă.

Lenovo IdeaPad Flex 3 11IGL05 are numai 1.2 kg, adică e puțin mai greu decât o tabletă. Oricum, nu sunt multe tablete cu ecran atât de mare și cu Windows 10 Home. Nu trebuie neglijat faptul că laptopul are sistem de operare licențiat, pentru că și acesta influențează puțin prețul. Mai sunt necesare și alte aplicații pentru a-l putea folosi și se instalează rapid pentru că are SSD.

Te-ar mai putea interesa