Lenovo IdeaPad FLEX 15 Convertible 59-413044, laptop convertibil

Lenovo IdeaPad FLEX 15 Convertible 59-413044 nu e un laptop clasic ci unul care poate fi transformat într-o tabletă. Mai precis, se poate plia ecranul dar nu veți obține o tabletă obișnuită ci una ceva mai mare dar și grea. Apreciez că nu are unitate DVD și că bateria e de 4 celule, astfel are 2 kg chiar dacă ecranul e de 15 inci. Poate fi folosit ca și laptop, mod tabletă ori ca și în poza de jos. Nu mai e nevoie de un stand sau de accesorii. Poate doar un mouse wireless ar fi o alegere bună și eu aș alege unul portocaliu sau negru (ca să se asorteze cu restul laptopului).

Prețul său e destul de interesant și nu trebuie să neglijăm că e un gadget 2 în 1. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Gadgetul
Gadgetul

Procesorul său nu e foarte performant dar e destul de eficient pentru că e un Core i5-4200U de 1.6GHz. Placa video e Intel HD Graphics 4400 dar are și una dedicată care e mai bună când vine vorba de jocuri, redare video sau altele. Pentru momentele când vă doriți o autonomie mare, vă recomand să folosiți cea integrată.

Pe partea de imagine, oferă un ecran de 15 inci cu rezoluție HD iar tehnologia touch. Capacitatea memoriei e de 8GB iar hardul e unul hibrid adică are 500GB și un SSD de 8GB. GT 820M nu e o placă video foarte performantă dar e nouă și are 2 GB memorie.

Dotările sale sunt cele cu care ne-am obișnuit de la alte laptopuri dar mă refer strict la cele compacte sau portabile (nu are unitate DVD). Are HDMI, bluetooh, WLAN, USBuri, difuzoare stereo etc. Acesta e varianta pe portocaliu dar nu e în totalitate pe acea culoare, ci are doar o dungă portocalie pe margine.

Plusuri: ecran tactil, Windows 8 preinstalat, portabil, arată bine, 5 Haswell, autonomie mare și altele.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Acest Lenovo IdeaPad FLEX 15 e defapt un ultrabook ținând cont de dimensiunile sale pentru un ecran de 15 inci. Jos am pus o prezentare a acestei serii și deci veți găsi și alte configurații. Oricum nu sunt laptopuri de gaming sau profesionale, ci mai degrabă pentru utilizatorii multimedia.

Lasă un comentariu