Lenovo Ideapad C340-15IIL, laptop convertibil cu ecran de 15 inci

Laptopurile convertibile pot fi de diverse tipuri și cel de jos are balamale care permit plierea completă a ecranului. Lenovo Ideapad C340-15IIL are un design modern și chiar dacă pare mic, are un ecran de 15 inci. La interior găsim componente de ultimă generați – Core i5 Ice Lake, SSD M.2, memorie la 2660 MHz.

Îmi place cum arată și ecranul touch chiar poate fi de folos când vă aflați în mișcare și nu se poate folosi mouse-ul. Evident, protecția ecranului e lucioasă și nu mată ca la variantele non touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E convenabilă o astfel de configurație deoarece nu mai trebuie să upgradați nimic, aveți mult spațiu de stocare, o memorie generoasă pentru a face multitasking. Displayul IPS de pe acesta oferă o imagine detaliată și clară, nu există un alt tip de ecran mai bun decât acesta.

Nu prezintă unitate DVD, însă poate fi conectată una externă și astfel puteți folosi discuri dacă doriți. Eu aș recomanda să folosiți stickuri USB deoarece sunt mici, rapide și portabile. Un laptop mai portabil poate fi oferit și de la un alt brand, iar voi poate că nici nu aveți nevoie foarte mult de ecranul touch. Bateria sa oferă o autonomie mare care depinde și de felul cum folosiți gadgetul.

Păreri pro și contra

E echipat atât cu cititor de amprentă, cât și cu tastatură iluminată. Acestea fiind dotări speciale care trebuie apreciate, iar în pachet e inclus chiar și un Active Pen 2 pentru modul tabletă. Cu acesta, puteți desena schițe sau chiar poate vă place să pictați în varianta digitală. Avem Windows 10 versiunea Home S deoarece un astfel de laptop se adresează studenților/elevilor, însă poate fi schimbată versiunea pe parcurs cu una mai potrivită pentru voi.

Lenovo Ideapad C340-15IIL e diferit față de alte laptopuri, în special la partea de construcție și componentele sunt aceleași ca pe un laptop clasic. Greutatea nu e cea mai mică, dar trebuie apreciat faptul că e solid și dotările sunt peste așteptări. Bineînțeles, avem un preț ușor piperat deoarece nu sunt modele competitive disponibile.

Te-ar mai putea interesa