Lenovo IdeaPad B8080, tabletă cu 3G

Lenovo IdeaPad B8080 seamănă mult cu predecesoarea sa Yoga B8000 sau 8. Îmi plac astfel de tabletă cu caracteristici tehnice bune, dotări pe măsură și cu un design unic. Îmi place la aceasta că nu mai e nevoie de un stand și puteți regla înclinația tabletei după bunul plac. Cu siguranță, nu orice utilizator și-o permite și aceasta poate fi o tabletă premium. Spun asta deoarece are un ecran IPS FullHD, procesor de ultimă generație, Android 4.3, 2GB RAM, cameră de 8GB, 3G și altele. Îmi place forma sa, combinația de culori și cât de utilă poate fi.

Poate fi comparată ca preț cu un laptop, doar că aceasta are caracteristici tehnice mai bune și nici nu are nevoie de o memorie RAM mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul cu 4 nuclee e destul de bun deoarece e vorba de un Snapdragon 400 de 1.6 GHz iar procesorul grafic e unul corespunzător. Ecranul de 10.1 inci e unul FullHD și are un panou IPS deci unghiurile de vizibilitate sunt aproape maxime. Pe partea de memorie are 2GB RAM și spațiu de stocare de 16GB (memorie utilizabilă e mai mică ca și la alte tabletele).

Pe partea de dotări are: o cameră frontală performantă, o cameră principală de 8MP, slot pentru card, 3G, WiFi și bluetooth. În pachet sunt incluse cablul de date și încărcătorul. Deci dacă vreți o husă, o folie pentru ecran etc. trebuie să le luați separat sau ulterior. Autonomia e foarte bună deoarece are o baterie de 9000 mAh (mult peste medie) și autonomia diferă în funcție de ce faceți pe tabletă. Finisajul argintiu se potrivește destul de bine cu ecranul negru (combinația e plăcută).

Plusuri: bateria oferă o autonomie maximă de 16 ore, Android destul de nou – 4.3, are GPS, configurație performantă cu Snapdragon, ecran superb din toate punctele de vedere etc.
Minusuri: nu are HDMI.

Lenovo IdeaPad B8080 e cel mai nou înlocuitor pentru vechiul model B8000 și care poate fi următoarea voastră alegere dacă nu aveți alte preferințe. Clipul de jos e cu varianta anterioară, însă nu sunt mari diferențe.

Lasă un comentariu