Lenovo IdeaPad B560G

Un laptop de tip Business de la acest producător este acest laptop Lenovo IdeaPad B560G care vine cu cititor de amprentă, procesor Core i3, 2 giga de RAM și hard de 320 de giga. O alternativă cu ceva mai mulți RAMi este un Lenovo B560G. O configurație decentă având în vedere că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Design-ul este același ca și pe celelalte modele 560 de la acest producător, adică vine cu o suprafață semi-lucioasă la interior și capac lucios. După cum știți suprafețe semilucioase nu atrag praful și nu se zgârie așa de ușor ca cele lucioase. Acest model stă cam slab la partea de jocuri deoarece nu are placă video dedicată, jocuri cum sunt cele mai vechi de 2009 merg lejer pe acesta sau chiar și cele gen FIFA sau NFS.

Poze

Deschis
Tastatură

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul oferit de Intel model Core i3-380M care are cache de 3 MB, o frecvență de 2,5 GHz și tehnologie 32 nm. Ecranul LCD cu tehnologie LED are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și o diagonală de 15,6 inci. Memoria RAM de tip DDR3 are o frecvență de 1066 MHz și o capacitate de 2 giga care poate fi mărită la 4 giga cu un cost mic deoarece are un slot liber. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 320 de giga și acest hard are o viteză de 5400 de rotații pe minut.

Placa video Intel HD Graphics este una integrată în chipul procesorului ceea ce presupune mai multă performanță. Acesta poate rula fără probleme filmele HD dar și unele Full HD. În jocuri se mișcă destul de bine față de predecesoarele ei. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații are cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, port VGA, trei USB-uri 2.0, mufă RJ-45 pentru rețea și internet, difuzoare stereo, unitate DVD, microfon, PCMCIA, ieșire audio și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are sistem de operare gratuit Free DOS, tastatură numerică, cititor de amprentă, cântărește undeva la 2,7 kilograme, are configurație decentă și este destul de ieftin.

Ca minusuri: nu are port HDMI, dar dacă doriți un laptop cu HDMI optați pentru unul cu placă video dedicată.

Concluzie

Acest laptop Lenovo IdeaPad B560G este unul mai mult Office decât unul multimedia și poate fi o achiziție inteligentă deoarece costă puțin și este destul de performant. Îl recomand celor care călătoresc și care nu doresc un laptop scump care să fie prea complex.

Te-ar mai putea interesa