Lenovo IdeaPad A5500, tabletă de 8 inci

Din punctul meu de vedere, Lenovo IdeaPad A5500 e o tabletă reușită la un preț excelent. Ideea e că trebuie să fie mai ieftin decât un laptop și să fie tot mai performant. Am observat că tabletele sunt tot mai performante dar prețul nu e chiar așa de diferit față de cel al tabletelor mai vechi. Arată bine și designul e simplu pe culoarea neagră. A fost concepută să o folosiți în plan vertical, dar imaginea se poate roti ușor odată ce rotiți tableta. Așa se întâmplă la fiecare tabletă dar există și o opțiune care poate dezactiva această caracteristică. Poate fi ținută într-o singură mână, dar eu vă recomand un stand pentru acasă.

Nu sunt multe tablete care să poată concura cu aceasta și să fie oferite de un brand cunoscut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Configurația acestui gadget are următoarele: procesor Quad Core de 1.3 GHz, ecran HD de 8 inci, 1GB RAM și 16 GB stocare. Ecranul nu poate fi comparat cu oricare altul, dar cam toate au panou IPS. Deci imaginea e splendidă chiar dacă vă uitați din diverse unghiuri la ea. Puteți juca jocuri pe aceasta și aceste performanțe se datorează și procesorului grafic.

Are o cameră frontală de 2MP, una principală de 5MP, slot pentru card microSD, WiFi, BT, 3G și ieșire audio. Îi lipsește portul HDMI, dar și funcția MHL putea fi utilă. CU MHL puteți viziona filme pe un TV sau monitor iar tableta ori telefonul se încarcă în timpul redării (pare a fi mai bun decât prin HDMI). E destul de ușoară și poate fi folosită chiar și ca sistem de navigație cu acel A-GPS. Versiunea de Android e 4.2 numită Jelly Bean.

Plusuri: are multe dotări, arată bine, are Android 4.2 Jelly Bean, destul spațiu, ecran HD etc.
Minusuri: nu sunt.

Lenovo IdeaPad A5500 a apărut recent, motiv pentru care nu se găsesc multe poze sau clipuri cu aceasta. Chiar dacă nu are HDMI ori un ecran prea detaliat, tableta poate impresiona și la alte capitole. O tabletă ca și aceasta nu veți găsi prea repede dacă ținem cont de preț. O tabletă poate înlocui un desktop sau un laptop dacă nu vă interesează dimensiunea ecranului.

Te-ar mai putea interesa