Lenovo IdeaPad 720S-14IKB, laptop auriu cu Windows 10 Home

Laptopul Lenovo IdeaPad 720S-14IKB e varianta puțin mai mare (ecran de 14 inci) și cu componente destul de avansate pentru a fi folosit pentru aproape orice. Există și variante cu ecran de 13.3 inci, adică diferența vizuală e destul de mică. Puteți opta pentru care doriți deoarece prețul e relativ același, poate că una dintre cele două serii oferă o configurație pe gustul vostru sau o variantă pe culoarea preferată. Nu toate au placă video dedicată, însă dacă nu jucați jocuri chiar nu mi se pare utilă (GeForce 940MX nu e o placă video creată pentru gaming FullHD).

Are un design premium și se poate observa finisajul metalic, ecranul cu ramă foarte îngustă și multe altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un laptop atât de scump are și un procesor destul de avansat, iar un Core i7 ar fi influențat prea mult prețul acestui laptop. Cu alte cuvinte, laptopul devenea prea scump și plusul de performanță chiar nu se vedea în aplicații că și așa are un SSD foarte bun. Mai toate laptopurile premium au SSD de tip M.2 deoarece e mic și construcția laptopului e mai subțire.

Ecranul FullHD nu mai e un moft, ci chiar merită ales pentru că oferă ceva mai multe detalii și un spațiu de lucru generos. Nu mai trebuie să dați zoom in de fiecare dată când vedeți o imagine sau când citiți.

Păreri pro și contra

Laptopurile ultraportabile pot fi folosite multe ore fără a fi conectate la priză pentru că dispun de baterii bune și de configurații cu consum redus, dar depinde și cât de mult veți solicita placa video ori procesorul. Are toate porturile care l-ați putea folosi și tehnologia Thunderbolt e încă inutilă și destul de scumpă. Poate pe viitor porturile USB vor fi la fel de avansate și vor fi folosite chiar și pe a încărca laptopul (încărcătorul clasic devenind inutil).

Lenovo IdeaPad 720S-14IKB e un laptop dintr-un segment premium, motiv pentru care are o carcasă din aluminiu și tastatură iluminată. Mie îmi plac și variantele pe argintiu cum e cel de jos, dar și pe auriu arată bine.

Te-ar mai putea interesa