Lenovo IdeaPad 720S-13IKB, laptop pe Platina Silver și Champagne Gold

Laptopul Lenovo IdeaPad 720S-13IKB e un model ultraportabil realizat din aluminiu, cu greutate de numai 1.1 kg și ecran care ajunge aproape până în margini. Cu un așa ecran, laptopul e ceva mai compact, e aproape cât un model de 11.6 inci. Aș putea spune că e un ultrabook că doar e foarte subțire, configurație e foarte performantă și construcția e robustă. Ultrabookurile vor dispărea în următorii ani deoarece laptopurile devin tot mai compacte și dotările inutile vor fi eliminate (DVD și tastatura numerică), Nici prețul nu e chiar de neglijat deoarece nu e chiar mic.

Se poate vedea din poza de jos cum arată varianta de 13.3-14 inci (diferența e foarte mică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lenovo IdeaPad 720S 13IKB

Sunt disponibile mai multe configurații și chiar culoarea poate diferi în funcție de alegere – Platina Silver sau Champagne Gold. Poate vor mai fi și alte variante, care pot avea chiar și placă video dedicată dar și așa nu a fost conceput pentru gaming. Dacă vă plac jocurile, vă recomand un model din seria Legion care nu mi se pare că e foarte scump. E foarte important sistemul de răcire atunci când vă jucați un joc, deoarece performanțele se mențin constante când temperatura interioară e scăzută.

Are cele mai noi procesoare Intel și sunt disponibile doar variante Core i5 și Core i7. Nu puteți să-i reproșați ceva deoarece are numeroase porturi pentru conectarea oricărui periferic.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e mic și subțire, performanțele sunt pe măsură deoarece are cele mai bune procesoare office și chiar un SSD de ultimă generație. E dotat chiar și cu tastatură iluminată pentru a-l putea să-l folosiți în orice condiții. Un astfel de model premium vine cu Windows 10 preinstalat, dar și așa instalarea unui sistem de operare e simplă și rapidă cu ajutorul unui stick USB 3.0.

Lenovo IdeaPad 720S-13IKB arată foarte bine, iar din prezentarea de jos se poate observa că pot exista și variante pe negru. Totuși, eu aș alege o variantă mai deschisă la culoarea pentru că negrul e prea clasic și se văd amprentele ori praful.

Te-ar mai putea interesa