Lenovo IdeaPad 720S-13IKB, laptop pe Platina Silver și Champagne Gold

Laptopul Lenovo IdeaPad 720S-13IKB e un model ultraportabil realizat din aluminiu, cu greutate de numai 1.1 kg și ecran care ajunge aproape până în margini. Cu un așa ecran, laptopul e ceva mai compact, e aproape cât un model de 11.6 inci. Aș putea spune că e un ultrabook că doar e foarte subțire, configurație e foarte performantă și construcția e robustă. Ultrabookurile vor dispărea în următorii ani deoarece laptopurile devin tot mai compacte și dotările inutile vor fi eliminate (DVD și tastatura numerică), Nici prețul nu e chiar de neglijat deoarece nu e chiar mic.

Se poate vedea din poza de jos cum arată varianta de 13.3-14 inci (diferența e foarte mică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt disponibile mai multe configurații și chiar culoarea poate diferi în funcție de alegere – Platina Silver sau Champagne Gold. Poate vor mai fi și alte variante, care pot avea chiar și placă video dedicată dar și așa nu a fost conceput pentru gaming. Dacă vă plac jocurile, vă recomand un model din seria Legion care nu mi se pare că e foarte scump. E foarte important sistemul de răcire atunci când vă jucați un joc, deoarece performanțele se mențin constante când temperatura interioară e scăzută.

Are cele mai noi procesoare Intel și sunt disponibile doar variante Core i5 și Core i7. Nu puteți să-i reproșați ceva deoarece are numeroase porturi pentru conectarea oricărui periferic.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e mic și subțire, performanțele sunt pe măsură deoarece are cele mai bune procesoare office și chiar un SSD de ultimă generație. E dotat chiar și cu tastatură iluminată pentru a-l putea să-l folosiți în orice condiții. Un astfel de model premium vine cu Windows 10 preinstalat, dar și așa instalarea unui sistem de operare e simplă și rapidă cu ajutorul unui stick USB 3.0.

Lenovo IdeaPad 720S-13IKB arată foarte bine, iar din prezentarea de jos se poate observa că pot exista și variante pe negru. Totuși, eu aș alege o variantă mai deschisă la culoarea pentru că negrul e prea clasic și se văd amprentele ori praful.

Lasă un comentariu