Lenovo IdeaPad 710S Plus-13IKB, laptop de 13 inci cu i7 Kaby Lake

Laptop Lenovo IdeaPad 710S Plus-13IKB sau Lenovo IdeaPad 710S P-13IKB (cum mai e cunoscut) e un laptop de 13,3 inci adresat celora interesați de un laptop puternic și portabil. Bateria ține o zi, mai exact vreo 7-8 la sarcini nu prea intense.
Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are hardware de ultimă generație. Din imaginea de alături se poate vedea că arată destul de mult precum un Macbook, lucru care nu pot spune că-mi displace.

Pro

Vine cu sistem de operare Windows 10, iar din această cauză o să-l puteți folosi din prima pentru intrat pe net.
Componentele sunt unele de top, adică procesor i7, ecran IPS (cu rezoluție Full HD și strat anti-glare), SSD rapid de 512 giga și cip grafic GeForce 940MX.
Sunetul e unul mai mult decât ok deoarece e de tip JBL cu tehnologie Dolby Dax2.
Dacă în trecut aveam camere web de cacao, acum avem un HD așa încât să puteți vorbi pe Skype și interlocutorul să vă vadă ok.
Placa de rețea wireless e una ac 2×2 foarte rapidă, iar în felul acesta Internetul va merge rapid pe wi-fi.
Greutatea e una foarte redusă de 1,1 kilograme, lucru posibil deoarece vine cu o carcasă din aluminiu și magneziu.

Contra

Ecranul lui 710S Plus-13IKB nu e unul cu rezoluție 4K, iar procesorul nu e unul cu 4 nuclee. (Această rezoluție tinde să fie standardul, iar un procesor quad core ar fi fost mult mai performant.)
Vine cu memorie RAM DDR3. Ar fi fost bine dacă ar fi avut DDR4. Oricum avantajul e că vine cu DDR3 cu voltaj scăzut tip LPDDR3.

Verdict

Pentru cei interesați de un ultrabook cu portabilitatea foarte bună și cu tehnologii noi recomand acest model. Vine cu cele mai noi procesoare, de exemplu i7-7500U scoate 5243 puncte la benchmark și e unul care consumă puțin curent (e un model cu voltaj scăzut).
Unii poate că se orientează înspre o tabletă, dar acest model e o alternativă cu o portabilitate+productivitate sporită.
Alături puteți vedea un clip cu acest laptop care reprezintă un video preview.

Lasă un comentariu