Lenovo IdeaPad 530S-15IKB, laptop portabil cu procesor rapid

Lenovo IdeaPad 530S-15IKB e un laptop al anului 2018 care tinde mai mult înspre un ultrabook deoarece e foarte subțire și are o portabilitate foarte bună.
E un laptop care intră în categoria ultraportabilelor, dar poate fi utilizat și la sarcini multimedia.

Din imaginea de alături poți vedea cum arată, iar legat de cost trebuie menționată că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». În partea dreaptă nu dispune de tastatură numerică, dar acest lucru poate fi compensat de achiziționarea unei tastaturi numerice ori prin utilizare numerelor de sub tastele cu funcții.


Avantaje

E dotat cu un procesor i5-8250U care are 4 nuclee și cip grafic integrat de tip Intel HD. Acest procesor e unul care nu doar poate procesa rapid, dar e la nivelul unui i5 pentru desktop.
Portabilitatea e una formidabilă, deoarece are o baterie care ține 8 ore și o greutate de 1,7kg. Eu zic că e tot ce-ți poți dori pe partea de portabilitate.
Segmentul business va aprecia facilități precum tastatura iluminată, dar și cititorul de amprentă.
Poți conecta o multitudine de dispozitive deoarece are HDMI, 3 USB-uri și altele. Nici la partea de conectare la net nu stă rău pentru că are wireless ac.
Ecranul e unul superb cu unghiuri de vizualizare perfecte (mulțumită panelului IPS) și a rezoluției 1920×1080 pixeli.
La capitolul memorie acest Lenovo IdeaPad 530S-15IKB vine cu SSD care are capacitate de 512GB și cu 8GB memorie RAM.

Dezavantaje

Ecranul nu are o diagonală mai mare și nici rezoluția nu este 4k sau măcar 2k. Acest lucru nu e un dezavantaj chiar așa de mare. (Chiar dacă nu e un laptop cu ecran UHD, componentele sale au capacitatea de a reda acest conținut care pot fi afișate pe ecranul său ori pe cel al unui televizor 4K. Aceste componente sunt procesorul quad core precum și placa video UHD 630.).

Concluzii

Eu zic că acest laptop e unul perfect pentru cineva interesat de un model care să arate bine și să fie ușor de cărat în geantă. Un bonus îl reprezintă performanțele de top datorate procesorului i5 și SSD-ului cu capacitate mare.

Te-ar mai putea interesa