Lenovo IdeaPad 530S-14IKB, laptop de 14 inci finisaj cupru

Un model compact și elegant e acest Lenovo IdeaPad 530S-14IKB care e disponibil în mai multe variante dar eu aș prefera pe cea de jos care are Core i5 și SSD mare. Spun asta pentru că nu aveți nevoie de ceva mai diferit deoarece pentru utilizatorii office, oferă exact ce aveți nevoie. Pare să fie unul dintre cele mai accesibile ultrabookuri de pe piață și care nu are concurență. Oricum, laptopurile tind să devină cât mai subțiri și se renunță la dotările inutile, cele care le folosiți destul de rar.

Din poza de jos se vede foarte bine că are o culoare destul de plăcută și care nu e prezentă pe foarte multe laptopuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Acest i5-8250U e preferat chiar și de cei pasionați de jocuri, însă nu-l veți găsi pe laptopuri de gaming pentru că lucrează la o frecvență mai mică. Placa sa video e una nouă și e puțin mai bună decât anterioara, doar că va fi folosită pentru același taskuri.

Ecranul iasă bine în evidență cu o construcție atât de compactă și marginile sale sunt destul de subțiri. Discutăm de un IPS cu imagine FullHD care oferă cea mai bună calitate video de pe piață dar sunt și alternative în caz că vă interesează gama de culori pentru aplicații profesionale. Dacă nu aveți Windows 10 pentru acesta, îl puteți lua pe stick și instalarea va dura foarte puțin.

Păreri pro și contra

În acest preț, vine echipat chiar și tastatură iluminată, cititor de amprentă, WiFi ac, USB 3.1 tip C și altele. Ideea e că acesta are o autonomie foarte bună și de care aveți nevoie atunci când plecați undeva cu el (maxim 8 ore). Acea baterie beneficiază și de încărcare rapidă, astfel că puteți obține 2 ore de autonomie într-un timp de încărcare de numai 15 minute. Componentele de pe acesta sunt cele mai bune – i5 Kaby Lake R cu 4 nuclee, SSD mare, memorie RAM de 2400 MHz și cu capacitate de 8GB.

Lenovo IdeaPad 530S-14IKB face parte dintr-o serie Slim, adică ceva mai subțire și se poate vedea din numele său, iar aceasta nu e prima dar nici nu va fi ultima.

Lasă un comentariu