Lenovo IdeaPad 520S-14IKBR, laptop FullHD de 14 inci

Lenovo IdeaPad 520S-14IKBR poate fi găsit în diverse configurații dar cea cu i5-8250U și placă video dedicată GeForce mi se pare a fi cea mai inspirată. Voi puteți alege și o variantă office dacă considerați inutilă o placă video cu memorie dedicată, dar diferența de preț e foarte mică. Nu trebuie să fiți pasionați de jocuri pentru a alege un laptop atât de performant, dar poate fi folosit ca unul multimedia. Construcția sa e similară cu cea a unui laptop de 13 inci deoarece raportul ecran/carcasă e puțin mai mare, de aceea greutatea sa e de 1.7 kg.

Mai sunt și alte serii care arată ca și cea de jos dar depinde ce aveți nevoie și cât sunteți dispuși să cheltuiți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noua generație de procesoare Kaby Lake R oferă performanțe mult mai mari decât generația precedente pentru același consum de resurse, deci nu ar trebuie neglijată această generație. Chiar dacă placa video Intel e numită diferit tot nu se compară cu una dedicată GeForce 940MX.

Tot mai multe laptopuri vin cu ecrane IPS deoarece utilizatorii sunt tot mai pretențioși și e de înțeles, pentru că laptopurile din generațiile precedente au panouri prea slabe (oferă unghiuri de vizibilitate mici). În plus, veți avea ceva mai multe detalii și nu mai trebuie să măriți de fiecare dată imaginea pentru că e una FullHD. Culoarea poate să difere la alte configurații, dar e destul de plăcută pe bronz (pe capac se vede cel mai bine).

Păreri pro și contra

Autentificare e mai sigură și ușoară datorită cititorului de amprentă care e poziționat pe lateral, iar la alte branduri se află în zona touchpadului. Nu cred că are mare importanță locația sa ci e de apreciat că disponibil și pe laptopuri mai accesibile. Veți beneficia și de o tastatură plăcută cu funcție de iluminare, care devine utilă atunci când vreți să lucrați pe el și nu aveți o lampă de birou.

Lenovo IdeaPad 520S-14IKBR e doar unul dintre numeroasele modele disponibile și care pot fi foarte utile. E conceput pentru a rula Windows 10, motiv pentru care nu aș recomanda al sistem de operare.

Te-ar mai putea interesa