Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo IdeaPad 330S-15ARR, laptop albastru cu Ryzen

Lenovo IdeaPad 330S-15ARR vine cu un procesor Ryzen 7 2700U care e echivalentul unui Core i5 Quad Core (8250U). Ținând cont cât costă, eu consider că e o alternativă de luat în calcul și chiar arată bine. Are un finisaj modern pe un albastru închis și rama ecranului e de culoare neagră. Se poate adresa oricui deoarece are performanțe multimedia foarte bune, însă aș exclude jocurile mai noi. Laptopurile sunt tot mai compacte și ușoare pentru că hardware este tot mai mic și se renunță la anumite dotări.

Ecranul e chiar interesant pentru că are acele margini subțiri, iar pentru a impresiona, acesta are panel IPS. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesorul Ryzen împreună cu placa sa video sunt o alegere foarte bună dacă vreți ceva mai performant în același buget. Laptopuri cu configurație Intel nu mai sunt atât de atractive pentru că acum AMD oferă soluții competitive. Indiferent pentru care model alegeți, Ryzen este perfect pentru utilizatori office și multimedia. Pentru gaming, aveți nevoie de o placă video cu memorie dedicată și cea integrată e exclusă. Pentru desktopuri, procesoarele sunt mult mai avansate și acele plăci video pot oferi rezultate mai bune, însă e vorba de o platformă diferit.

Păreri pro și contra

Noile generații de laptopuri au un SSD mare în locul clasicului hard disc și se observă diferențe de performanță, adică va porni mai rapid și aplicațiile chiar instalat. Carcasa este realizată din aluminiu și se vede pentru că este dintr-o bucată și este plăcută la atingere. Se poate lucra pe laptop chiar și seara târziu pentru că tastatura este iluminată. Difuzoarele sunt ceva mai puternice la acesta decât la alte modele și le vor aprecia cei care nu vor folosi un alt sistem audio. Bateria se încarcă rapid, astfel că în 15 minute se încarcă suficient pentru a putea lucra 2 ore.

Lenovo IdeaPad 330S-15ARR are procesor de la AMD și această caracteristică reiese din numele său (mă refer la terminație). Greutatea redusă a laptopului ar trebui să fie un principalul motiv pentru care ar trebuie să fie prima opțiune.