Lenovo IdeaPad 330S-14IKB, laptop mic cu Windows 10

Laptopul de mai jos numit Lenovo IdeaPad 330S-14IKB se mișcă destul de bine cu acel Core i5-8250U, dar și restul componentelor sunt foarte importante. În general, laptopurile sunt construite foarte bine și configurațiile sunt chiar atractive dacă e să le comparăm cu cele ale desktopurilor. Laptopurile au devenit destul de portabile pentru că s-a renunțat la destul de multe dotări inutile sau care le foloseați foarte rar.

Acesta seamănă mult cu seria 530S doar că acesta are o construcție ceva mai grea – 1.6 kg. Observ că e subțire, doar că o carcasă din aluminiu e mult mai ușoară și plăcută la atingere, dar depinde și ce vă place vouă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa e una destul de interesantă adică nu e nevoie de upgrade-uri pe viitor. Pentru uz office chiar nu veți avea nevoie de altceva și SSD-ul ajută foarte mult. Se poate rula orice aplicație iar multitaskingul nu va fi afectat. Ecranul IPS oferă cea mai bună experiență de utilizare pentru că imaginea rămâne clară tot timpul indiferent cum veți primi ecranul.

Păreri pro și contra

Noile laptopuri au o memorie RAM de 2400 MHz care chiar iasă în evidență și se renunță la hard disc în favoarea unui SSD. Nu mai ne uităm la unități de stocare cu spațiu în tera pentru că totul e online și poate fi descărcat sau uploadat.

Ecranul său e unul de ultimă generație și se vede după marginile sale foarte înguste. Îmi place pe albastru decât pe negru sau altă culoare clasică, iar touchpadul generos mai că nici nu sare în evidență. Totul se mișcă rapid cu noul Core i5 pentru că are patru nuclee în loc de 2. Orice laptop care Windows 10 preinstalat e puțin mai scump, dar nu mai pierdeți ulterior timp cu instalarea sa și a driverelor. Până la urmă tot acesta trebuie pus pentru că alte drivere nu vi se oferă.

Lenovo IdeaPad 330S-14IKB nu e foarte mare și se vede din numele său că ecranul măsoară 14 inci, plus că acea carcasă a mai scăzut pe lungime pentru că ecranul ajunge aproape până în margini.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Lenovo IdeaPad 330S-14IKB, laptop mic cu Windows 10”

  1. Pe forumuri străine scrie că e M.2, dar pentru a fi sigur trebuie să-l deschizi să vezi. Acest model vine în foarte multe variaţiuni.

Comentariile sunt închise.