Lenovo IdeaPad 330-17IKB, laptop elegant cu ecran de 17.3 inci

Acest Lenovo IdeaPad 330-17IKB arată bine pe gri pentru iasă foarte bine în evidență tastatura sa și ecranul. Noile serii au construcții compacte și o greutate destul de redusă, dar nu cred că le vreți din acest motiv. Acesta are componente noi care pot fi de folos chiar și în aplicații ori jocuri, dar nu poate fi upgradat ca un PC. Totuși, puteți pune un SSD și o memorie RAM mai mare dacă vreți să se miște mai bine indiferent de condiții.

Din poza de jos se vede foarte bine că laptopul e destul de mare, pentru că e destul de mult spațiu între tastatură și marginea laptopului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La acest brand multe laptopuri au același, iar unele componente diferă în funcție de preț. Cu alte cuvinte, laptopul de sus poate fi destul de accesibil dacă are o configurație office doar cu Core i3 Kaby Lake. Are un ecran bun cu finisaj mat pe care se pot vedea filme 720p sau chiar cu o rezoluție mai bună. Instalarea sistemului de operare va fi simplă dacă vă plac doar discurile, pentru că dispune de DVD.

Discutăm de o memorie RAM cu o frecvență bună pentru uz office/multimedia însă anumite configurații se folosesc de memorie de 2400 MHz sau chiar de 2666 MHz (la cele de gaming).

Păreri pro și contra

Componentele prezente pe acesta sunt de ultimă generație, dar e loc de mai bine că doar discutăm de un laptop ieftin. DUpă cum am menționat poate fi upgradat dacă vreți să se miște și mai rapid. Ecranul permite rularea de conținut de calitate și difuzoarele incorporate sunt decente chiar și pentru a asculta muzică. Laptopurile de 17 inci sunt alternativa perfectă la desktopuri și sunt ideal pentru muncă de birou dar și pentru multimedia.

Lenovo IdeaPad 330-17IKB merită ales în special că e cel mai ieftin model de 17 inci de pe piață, dar depinde și de disponibilitate. Oricum, dacă vi se pare că are un preț cam mare, variantele de 15 inci sunt alternativa perfectă. Din poza de sus se vede că are porturi dispuse ceva mai bine decât la alte laptopuri de pe piață (sunt în partea stângă).

Te-ar mai putea interesa