Lenovo IdeaPad 330-17ICH, laptop de 17 inci cu i5-8300H

Laptopurile de 17 inci sunt puține și nu toate oferă componente avansate ca Lenovo IdeaPad 330-17ICH. Mă refer la procesorul Intel Core i5 Coffee Lake care e numai bun pentru jocuri și aplicații profesionale. Modelele de gaming arată mult diferit pentru că au o construcție mai mare, dar greutatea se menține. Din poze se vede că acest laptop are foarte multe porturi pentru că are o conectivitate superioară și se renunță la unitatea DVD pentru că porturile USB 3.0 sunt mai rapide.

Din poza de jos se vede cum arată o variantă mai mare și nu aș putea spune că e mult mai diferit față de cel de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul de pe acesta e i5-8300H care e conceput pentru gaming și nu numai. În general, acesta e însoțit de o placă video dedicată care poate ajuta mult pentru că face parte din seria GTX. Ideea e că față de cele office acest CPU rulează la o frecvență mai mare, deci performanțele sunt mult diferite.

Ecranul acestui laptop e unul IPS și imaginea va fi una de calitate indiferent cum îl veți privi. Spațiul de stocare e unul de 1TB și nu cred că vă puteți plânge că nu veți aveți loc.

Păreri pro și contra

Laptopurile mai mari sunt apreciate de cei care au avut anterior un PC, pentru că ecranul de 15 inci pare cam mic în special dacă la final de zi vreți să vizionați un film. Laptopul poate fi folosit ca un media player sau ca un PC la care se poate conecta chiar și televizor, nici nu veți întâmpina probleme de conectivitate pentru că sunt porturi destul de diversificate și chiar tehnologii fără fir. Cu un SSD, acest laptop s-ar mișca mai bine și pe viitor în puteți lua în considerare.

Lenovo IdeaPad 330-17ICH e unul dintre puține modele ale acestui brand și e unul de tip multimedia datorită acelor componente mai sus menționate. Poate fi folosit și pentru gaming dacă bugetul nu vă permite altul și poate că nu vreți să jucați la detalii foarte mari.

Te-ar mai putea interesa