Lenovo IdeaPad 320-17IKB, laptop de 17 inci cu i5 și i7

După cum am precizat în titlu, Lenovo IdeaPad 320-17IKB e disponibil în două configurații, iar diferența de preț e semnificativă dacă bugetul nu vă permite mai mult. Eu prefer laptopul cu i7 nu pentru că e mai scump, ci pentru că oferă un ecran 1080p, mult spațiu de stocare, 8GB RAM și componentele sunt ceva mai noi (i7 Kaby Lake R și MX150). Veți observa că noile componente sunt mult mai performante și chiar nu mai e nevoie de un laptop de gaming pentru că și acesta poate rula jocuri la detalii medii.

Laptopul e mare și se adresează celor care nu vor un ecran mic deoarece vor să vizioneze filme sau seriale pe el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noua generație de laptopuri e mult mai elegantă și aș putea spune că impresionează la mai toate capitolele. Poate că laptopurile nu au un ecran foarte mare, însă un ecran de 17.3 inci e foarte bun deoarece nu veți sta prea departe de el și poate avea caracteristici tehnice decente.

Memoria RAM nu necesită upgradată deoarece cele mai multe aplicații și sistemul de operare nu necesită mai mult. Anumite jocuri cer mai multă memorie dar și așa diferențele sunt nesesizabile. Laptopurile au hard discuri modeste, adică nu sunt foarte performante dar oferă mult spațiu de stocare, iar voi puteți să-l înlocuiți cu un SSD care are o viteză de citire mult mai mare.

Păreri pro și contra

Sunt foarte puține laptopuri de 17 inci în acest buget și care să arate atât de bine. Porturile sunt așezate în partea stângă, iar în partea opusă are unitatea optică dacă vă doriți să instalați Windows-ul cu ea. Placa video de pe acesta e foarte bună deoarece are o memorie de 4GB, consum redus și înlocuiește pe GTX 950M. Iar anul acesta s-ar putea să vedem o placă video care înlocuiește și următoarele generație – GTX 1050.

Lenovo IdeaPad 320-17IKB face parte din noua serie 320 doar că acesta oferă un ecran mult mai generos. Prezentarea următoare e pentru cei care vor să vadă această serie, iar configurația nu afectează designul.

Te-ar mai putea interesa