Lenovo IdeaPad 320-15ISK, laptop elegant și ieftin

Lenovo IdeaPad 320-15ISK nu e singurul model al acestei serii, doar că acesta are un preț mult mai atractiv și componentele sunt ideale pentru uz office și poate chiar multimedia dacă are o placă video dedicată. Oricum, dacă ar fi să aleg unul, aș merge cu încredere pentru cel cu ecran Full HD și SSD. Unele au chiar și Windows 10 dar se poate instala ulterior dacă aveți unul pe acasă și instalarea durează puțin cu un stick USB 3.0 (viteza de transfer e superioară).

Laptopul acesta are foarte bine pentru cât costă și îl puteți alege în ce configurație doriți, dar în limita bugetului. Adică nu puteți avea pretenția la un i5 sau i7, însă acel Core i3 Skylake e destul de ok. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Acel procesor e Core i3-6006U Skylake care e foarte popular pentru că e accesibil și oferă un scor de performanță acceptabil. Oricum, acesta se va comporta mult mai bine împreună cu o memorie suficient de mare și cu un SSD. E recomandat 8GB pentru mai toate laptopurile dar și 4GB poate fi de ajuns și veți vedea de ce spun asta.

Un display cu imaginea mai detaliată e apreciat de mai toți utilizatorii pentru că nu mai trebuie să măriți imaginea când citiți ceva și puteți încerca un conținut ceva mai bun (cu rezoluție superioară). Chiar dacă nu e unul foarte mare pentru a putea vedea filme alături de prieteni sau familie, se poate folosi un cablu audio-video pentru a conecta un TV.

Păreri pro și contra

Pentru uz office, acest laptop se mișcă destul de bine și cu SSD chiar merită să încercați chiar dacă nu oferă o capacitate mare. Pe partea de comunicații are atât WiFi ac cât și bluetooth 4.1, iar dacă vă plac mai mult firele trebuie să știți că are numeroase USBuri și chiar mufă LAN. Tipul plăcii de rețea e foarte importantă atunci când aveți un abonament mai scump la internet.

Lenovo IdeaPad 320-15ISK e un exemplu bun că pot fi laptopuri elegante și la prețuri modice, dar nu o să mulțumească chiar pe toți utilizatorii și e de înțeles în acest preț.

Lasă un comentariu