Lenovo IdeaPad 320-15IKBN, laptop de 15 cu ecran FHD

Lenovo IdeaPad 320-15IKBN e un model de laptop apărut în 2017 și care e disponibil în multiple configurații și variante de culoare.
Probabil că încă nu te-ai hotărât ce laptop business să alegi și care e mai fiabil și stabil. Recomandarea mea e acest IdeaPad întrucât e numărul 1 pentru sectorul business mulțumită procesoarelor Kaby Lake, wireless ac, memoriei DDR4 și rezoluției FHD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu componente de generație nouă.


Caracteristici

Modelul 320-15IKBN vine cu diferite procesoare Intel Kaby Lake say Skylake, iar ca placă video au Intel HD sau Nvidia GeForce 940MX.
Memoria RAM e de 4 giga, iar opinia mea e că e suficient, dar nu strica 8GB.
Cu acest laptop poți vedea și poze de pe carduri deoarece are card reader 4 în 1.
E foarte bine că are LAN 10/100/1000, dar și faptul că are wi-fi ac. În acest fel puteți descărca orice la viteză maximă (Gigabit), dacă aveți și abonament la net de tipul 1000 Mbps.
Există modele cu Windows, dar și modele cu Linux. Oricum, eu vă recomand să instalați Windows 10 64 bit deoarece e cel mai bun sistem care poate fi utilizat alături de acest notebook.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut (inspirat de ultrabook-urile de la acest brand), componentele noi, portabilitatea ok și disponibilitatea Internetului la viteze Gigabit (pe LAN și wireless).
Contra ar fi că nu are SSD (s-ar putea să aducă în țară și variate cu Solid State Drive), însă nu vă oprește nimeni să instalați unul în locul HDD-ului ori a DVD-ului.

Concluzie

Dacă ești interesat de un laptop care să arate bine, să fie robust și să vină la pachet cu cele mai noi tehnologii atunci acest laptop Ideapad ar fi recomandarea mea.
Din clipul alăturat se poate vedea cât de bine arată acest model. Cum am zis și anterior, acest model e unl disponibil în mai multe variante de culoare, iar în clip e pus cel gri care mie îmi palce cel mai mult.

Te-ar mai putea interesa