Lenovo IdeaPad 320-15IAP, laptop pentru taskuri zilnice

Laptopul Lenovo IdeaPad 320-15IAP e un model office care poate fi folosit pentru taskuri zilnice și nu numai. Evident, acesta e disponibil în numeroase variante, dar cea mai atractivă e cea cu Intel Pentium, ecran FullHD și finisaj albastru. Are o construcție bună pentru acest buget și cred că o să vă placă tastatura dar și simplitatea (design neted). Restul sunt configurați cu procesoare Intel Celeron și pe culori diferite. Nu știu, eu nu aș mai alege un laptop negru deoarece se văd amprentele pe el și e greu de întreținut, parcă atrage praful (în special dacă e lucios sau semi-lucios).

Diferența de performanță e nesemnificativă între configurații, deci puteți alege care model vă place mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele fac parte din cea mai recentă generație – Apollo Lake, iar performanțele sunt relativ aceleași – Intel Pentium N4200 are un scor de 2000 de puncte, iar Intel Celeron 3450 are un scor de 1800 de puncte. Pentru ce-l veți folosi, nici nu veți simți diferențele, iar autonomia e foarte bună la astfel procesoare.

Un ecran mai bun, adică cu o rezoluție mai mare oferă mai multe detalii și nu mai trebuie să măriți de fiecare imaginea. Puteți reda conținut 1080p, însă nu are un panou atât de bun pentru a beneficia de unghiuri de vizibilitate atât de largi. De aceea se poate conecta un monitor sau un televizor cu ajutorul unui cablu HDMI, care nu e inclus în pachetul unu laptop.

Păreri pro și contra

E accesibil pentru că nu vine cu Windows 10 preinstalat, dar acest software trebuie instalat ulterior. Oferă suficient de multe porturi pentru a putea conecta orice periferic, dar sunt și tehnologii wireless care pot fi folosite. Puteți folosi orice aplicație office pe acesta deoarece viteza de procesare e satisfăcătoare și chiar multitaskingul e decent.

Lenovo IdeaPad 320-15IAP poate fi găsit în multe culori, de aceea sunt multe prezentări cu această serie, dar cred că pe albastru e cel mai atractiv. Oricum, laptopurile arată mai bine în realitate decât în pozele de prezentare și de aceea am ales prezentarea de jos.

Te-ar mai putea interesa