Lenovo IdeaPad 320-15ABR, laptop cu A12-9720P și Radeon 530

Laptopul Lenovo IdeaPad 320-15ABR arată ca oricare alt model din seria 320, doar că acesta are cea mai performantă configurație cu AMD – A12-9720P +Radeon 530, și finisaj pe gri. Culoarea nu cred că are mare importanță, dar nu cred că vi-l doriți pe negru sau alb. Un laptop modern e unul pe o culoarea corespunzătoare și care să nu fie una clasică ori prea vie. Îmi place noul finisaj deoarece e simplu fără prea multe linii sau culori și cred că o să vă placă. Configurațiile cu AMD sunt ceva mai accesibile dar și pe partea de grafică sunt ceva mai bune, dar depinde pentru ce vreți să-l folosiți.

Poate că nu puneți mult accent pe placa video, adică aveți nevoie de un procesor avansat și eficient. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are componente destul de avansate dar e loc de mai bine  – AMD A12 cu Radeon R7, 8GB de tip DDR4, SSD de 256 GB, Radeon 530 de 2GB. Pot spune că poate fi un model multimedia foarte bun, dar pentru gaming e nevoie de componente mai avansate și de o construcție specială (sistemul de răcire trebuie mai avansat). Laptopul să mișcă foarte bine cu aceste componente, dar voi trebuie să instalați ulterior sistemul de operare, iar recomandarea mea e Windows 10.

Sunt și variante de 17 inci dar acelea sunt destul de puține pentru că nu oricine își dorește un laptop atât de mare și care să fie greu.

Păreri pro și contra

Acest laptop arată bine, e performant și conectivitatea e un punct forte pentru această serie. Nu are nevoie de un procesor Intel pentru a putea rula conținut media, jocuri sau chiar aplicații profesionale. Nu orice laptop are un ecran 1080p în acest buget și detaliile sunt mai numeroase dacă alegeți și un conținut pe măsură.

Lenovo IdeaPad 320-15ABR poate fi cea mai bună alegere în acel buget, dar depinde și ce vă doriți sau pentru ce-l doriți. Oricum, merită a fi luat în calcul deoarece performanțele procesorului se apropie de cele ale unui Core i5 iar placa video e aproape identică cu una GeForce 920MX.

Te-ar mai putea interesa