Lenovo IdeaPad 3 15ADA05, laptop albastru cu cititor de amprentă

Laptopul albastru din imagine se numește Lenovo IdeaPad 3 15ADA05 și e puțin diferit față e multe alte modele deoarece are la interior procesorul AMD Ryzen 3 sau 5. Bineînțeles, prețul diferă în funcție de configurația aleasă, însă pot fi diferențe și la partea de stocare (SSD mai mare). Laptopul arată bine și poate că vă place atât culoarea cât și finisajele. Tastatura e de altă culoare pentru a fi mai bine evidențiată, iar tastele sunt suficient de depărtate.

E un model accesibil care merită să-l luați în considerare în special dacă vreți să călătoriți și nu că puteți despărți de PC. Se poate instala foarte rapid Windows 10 pe acest laptop dacă aveți sistemul de pe un stick de memorie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt câteva modele care poate v-ar interesa și prețurile diferă în funcție de componente. Placa video integrată e suficient de avansată pentru a putea rula conținut video de calitate că doar e tot de la AMD și se numește Vega 8. Puteți alege să conectați un televizor la ele dacă nu aveți media player integrat la acesta și e necesar doar un cablu audio-video (HDMI). Dotările sunt aceleași indiferent de preț și voi puteți alege laptopul care vi se potrivește vouă sau care corespunde bugetului alocat. Avem un design modern și la această serie nouă, adică dimensiunile sunt ceva mai reduse.

Păreri pro și contra

Design compact și ușor fără unitate optică, însă în schimb aveți cititorul de amprente. Cu acesta vă puteți autentifica mai ușor și sigur fără a mai ține mente vreo parolă. Se poate lucra pe el fără prea multe periferice, astfel că nu mai sunt multe cabluri în jurul său deoarece are numeroase dotări.

Lenovo IdeaPad 3 15ADA05 ține locul unui PC datorită performanțelor superioare și nu cred că are sens să-l mai upgradați dacă alegeți varianta cu Ryzen 5 și SSD de 512GB. Multitaskingul e excelent cu o memorie RAM de 8GB și numai jocurile au nevoie de 16GB, modelul de sus fiind unul office/multimedia. Poate fi folosit și în cadrul companiilor că doar e vorba de un brand cu experiență în acest domeniu.

Te-ar mai putea interesa