Lenovo IdeaPad 3 14ITL6, laptop cu procesoare de ultimă generație

Laptopul Lenovo IdeaPad 3 14ITL6 este ceva mai mic decât restul și se vede din imaginea de jos că nu are acea tastatură numerică în partea din dreapta, iar tastele sunt destul de depărtate. Poate că vă place un model mai deschis la culoare cum este cel din imagine ori poate unul pe un albastru închis. Fiecare model oferă o configurație diferită, iar dacă ar fi să aleg unul dintre cele două, evident, aș opta pentru cel mai performant. Mă refer la cel din imagine care are procesor Intel Pentium și nu cu Celeron.

Diferențele de performanță nu sunt atât de vizibile și ambele vin cu tehnologie pe 10 nm, că doar este vorba de familia Tiger Lake. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat sus, procesoarele sunt oferite de un producător cunoscut și apreciat – Intel. Seria este una recentă motiv pentru care vedem tehnologie de fabricație mai eficientă – 10 nm. Dintre cele două configurații, eu aș opta pentru cea cu Pentium Gold datorită diferenței de preț destul de mici. Plus că parcă acel bej arată parcă mai bine pentru că evidențiază mai bine tastatura.

Displayul laptopului are o diagonală de 14 inci care reiese și din numele său, iar rezoluția generoasă oferă un plus de detalii. Dotările și hardware-ul depind și de serie, astfel că nu vom vedem procesoare cum unt cele Core i7 pe IdeaPad 3. Nu toate laptopurile au Windows 10 preinstalat (Asus X415MA îi fără OS), astfel că ulterior trebuie să-l puneți de pe un stick și aveți nevoie de o licență. Voi decideți care vă convine mai mult, eu mi-am expus punctul de vedere. Nu cred că ar trebui să vă îndreptați atenția înspre alt brand. Aceste modele nu sunt disponibile pentru o perioadă foarte îndelungată, de aceea nu stați prea mult pe gânduri.

Concluzie

Dacă nu sunteți un utilizator cu pretenții mari, atunci acest laptop este perfect pentru voi. Lenovo IdeaPad 3 14ITL6 excelează la capitolele: conectivitate, portabilitate, design și fiabilitate. Chiar și autonomia e destul de mare însă depinde ce setări faceți la ecran și cât conținut video rulați.

Te-ar mai putea interesa