Lenovo IdeaPad 3 14IIL05, laptop albastru cu procesor pe 10 nm

Laptopul Lenovo IdeaPad 3 14IIL05 e prezent în câteva configurații destul de similare, diferențe mai mari sunt la capacitatea de stocare și procesor. Mai precis, vedem SSDuri de la 256GB până la 1TB stocare, și procesoare de la intel modelele Core i3, Core i5 și Core i7. Cea mai recentă generație beneficiază de o tehnologie pe 10 nm astfel că laptopul va oferi o autonomie mai bună, dar și performanțele cresc datorită numeroaselor nuclee.

E o variantă office interesantă și nu sunt mulți producători care oferă atât de multe dotări pe un gadget atât de compact. Poate fi folosit atât acasă cât și la locul de muncă datorită dimensiunilor sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un ecran de 14 inci oferă un spațiu de lucru bun iar pentru cei pretențioși se poate conecta un monitor prin HDMI-ul laptopului. Free DOS e preinstalat pentru ca prețul laptopului să fie mai accesibil, însă voi trebuie să alegeți Windows 10 ca sistem de operare, deoarece oferă programe cunoscute și cu care sunteți familiarizați. Designul albastru arată foarte bine și e vorba de o nuanță ceva mai închisă care arată foarte bine.

Păreri pro și contra

Oferă cel mai bun ecran de pe piață, adică e vorba de un IPS de 14 inci cu imagine 1080p și luminozitate bună. Față de multe alte laptopuri din acest buget, vedem dotări speciale: cititor de amprentă (autentificare rapidă și sigură), tastatură iluminată, WiFi ax, USB 3.2 și TPM 2.0. Poate fi o alegere inspirată și pentru companii, că doar discutăm de un brand cu experiență. Construcția e destul de rigidă, iar greutatea sa nu depășește 1.6 kg.

Lenovo IdeaPad 3 14IIL05 e un bun desktop replacement cu așa componente și nu e nevoie de mai mult de 8GB, ori de un spațiu de stocare extins. Totuși, se poate folosi un hard disc extern dacă vreți să stocați date diverse, chiar și cu caracter personal. În funcție de bugetul vostru, alegeți varianta care vă convine mai mult însă eu aș opta pentru cel cu Core i5 deoarece are 4 nuclee și un SSD de 512GB e de ajuns chiar și pentru utilizatorii care stochează multe date.

Te-ar mai putea interesa