Lenovo IdeaPad 120S-11IAP, laptop roz pentru Ea

Laptopul Lenovo IdeaPad 120S-11IAP poate fi cadoul ideal pentru Ea deoarece e pe pe roz, are o construcție robustă, autonomia poate atinge 8 ore, vine cu Windows 10 preinstalat și costă puțin. Nu trebuie să alegeți un ultrabook foarte scump, e suficient un astfel de model care are o configurație eficientă, conectivitate foarte bună și o greutate de numai 1.1 kg. O tabletă e interesantă pentru navigare dar când vreți să scrieți ceva atunci devine dificil deoarece nu aveți o tastatură fizică ca un laptop. Acesta nu necesită un mouse pentru că are un touchpad generos, însă puteți opta pentru un model wireless dacă va fi folosit pe birou.

Deci nu e nevoie de un buget foarte mare, iar pentru El puteți alege o variantă de 14 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un procesor destul de popular deoarece îl veți găsi chiar și pe laptopurile clasice de 15 inci. E vorba de Intel Celeron N3350 care e un Dual Core de 1.1 GHz pentru o autonomie mai bună (frecvența poate să crească la 2.4 GHz). Acesta are o placă video proprie marca Intel model HD Graphics 500.

Nu veți găsi plăci video cu memorie dedicată pe astfel de laptopuri, dar veți găsi memorie RAM 2GB DDR4 și o memorie eMMC de 32GB. Poate că veți spune că nu are un hard disc generos, ei bine, laptopul se mișcă mai bine cu o memorie eMMC (aproape ca și cu un SSD).

Păreri pro și contra

Un laptop atât de elegant oferă și o configurație bună pentru navigare web, aplicații, redare media și altele. Acesta nu poate fi folosit pentru sarcini grele cum ar fi programe profesionale sau jocuri 3D, că doar e vorba de un gadget portabil. Autonomia maximă poate fi atinsă în modul economic și paote că nu vă interesează cât timp va fi folosit pe birou cu încărcătorul conectat mai tot timpul.

Lenovo IdeaPad 120S-11IAP arată vine și seamănă puțin cu seria 320s care e mai mare și mai performantă. Din păcate oferta e limitată și nu veți găsi prea multe configurații sau modele pe toate acele culori oferite de producător. Jos e o despachetarea a unui model care e pe o altă culoare:

Te-ar mai putea interesa