Lenovo IdeaPad 120-14IAP, laptop cu portabilitate excelentă

Lenovo IdeaPad 120-14IAP e un laptop gândit pentru cei interesați de ceva cu o portabilitate extremă (greutatea sa e de 1,3 kg, iar bateria ține undeva la maxim 8 ore). Chiar dacă are o greutate de puțin peste un kilogram, nu face economie la performanță întrucât vine cu Pentium quad core, 4GB RAM și SSD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și din punct de vedere al caracteristicilor. Din poza de alături se poate vedea cât de bine arată acest laptop și că are multe elemente de design împrumutate de la ultrabook-uri.

Caracteristici

Procesorul Pentium N4200 e unul care scoate 2024 puncte la benchmark. Acesta are integrat cip grafic Intel HD 505 care poate concura cu succes cu modele care au memorie dedicată.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluție HD (1366×768 pixeli), iar panelul e unul TN cu unghiuri de vizualizare excelente.
Memoria RAM e de 4 giga tip DDR4, iar pentru stocare se folosește de un SSD de 128 de giga. În acest fel toate sarcinile for rula fuent.
Are o multitudine de porturi printre care aș aminti HDMI și USB 3.0. De asemenea are card reader, wireless ac și bluetooth 4.0.
Culoarea laptopului e gri dar există și alte culori aici.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui mdoel ar fi că nu costă prea mult, aspectul plăcut, fiabilitatea ok, că are componente ok și ecranul clar (chiar dacă nu-i IPS).
Contra ar fi că nu are Windows, că ecranul nu are rezoluție IPS și că nu are procesor i5 sau i7.

Concluzie

În opinia mea acest laptop este foarte bun pentru business și sarcini ofice. Nu vă oprește nimeni să-l folosiți și acasă, dar eu cred că va fi cam dificil să vezi filme pe el.
Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model am pus alături un videoclip. Se poate vedea că e un laptop premium pentru persoanele care apreciază un produs de calitate.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Lenovo IdeaPad 120-14IAP, laptop cu portabilitate excelentă”

  1. Acest model e un best buy. Bateria tine foarte mult iar procesorul e foarte performant. Pacat ca nu are un SSD mai mare.

Comentariile sunt închise.