Lenovo IdeaCentre Y720 Cube-15ISH, desktop PC gaming

Lenovo IdeaCentre Y720 Cube-15ISH are o carcasă destul de interesantă și se poate vedea din poza de jos (are simbol Legion). Chiar dacă arată diferit față de un desktop clasic, oferă cam aceleași componente, iar sistemul de răcire e ceva mai eficient. Diferența majoră între cele trei configurații disponibile e placa video care poate influența semnificativ performanțele în jocuri. Procesorul e cea mai importantă componentă și indiferent ce veți face pe acesta, el va ieși în evidență că dar e un Core i7.

Sunt destul de multe desktopuri construite pentru a reda jocuri, însă nu toate sunt la fel de interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un procesor Intel Kaby Lake vine cu cele mai noi și eficiente tehnologii de pe piață, dar și placa de bază e conformă cu acest tip de procesor. Puteți pune cele mai noi componente de pe piață dacă nu vă convin cele deja instalate. Nu cred că are sens să faceți un desktop pe bucăți, în special că nu veți avea o carcasă atât de interesantă și acesta mi se pare suficient de echilibrat. De aceea, are o sursă de numai 450 W care e suficientă pentru acesta.

Noile componente au un consum de energie pe jumătate față de cele de acum 2-3 ani sau chiar mai vechi.

Păreri pro și contra

E evident că e vorba de un desktop ceva mai deosebit și care nu poate fi comparat cu oricare altul. Merită să faceți o astfel de investiție dacă aveți un monitor din aceeași serie de gaming. Chiar dacă nu e foarte scump, acesta oferă performanțe impresionante. Îmi place cel cu GTX 1070 și SSD deoarece nu cel mai scump și nu cred că e nevoie de mai mult.

Lenovo Y720 Cube-15ISH merită ales pentru că vi se oferă posibilitatea să alegeți chiar și o variantă cu GTX 1080 care e cea mai bună placă pentru jocuri de la ora actuală. Mai există și varianta Y710 care e mai accesibilă pentru că are procesor Core i5 și Core i7 din generația precedentă. Cât timp e vorba de un procesor mai nou, performanțele sunt asigurate.

Te-ar mai putea interesa